מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת כבר יותר משלושה שבועות מגירוד מרגיז ביותר באזור הנרתיק ועד פי הטבעתלילי19/10/2017
בהתחלה חשבתי שמדובר בדלקת בדרכי השתן, כי הרגשתי צריבה ותכיפות במתן שתן.
אחרי לא מעט מיץ חמוציות, הצריבה נרגעה מעט אך התחיל גירוד מעצבן ולפעמים עיקצוצים בעיקר באזור פתח הנרתיק ופי הטבעת. לא היו לי הפרשות חריגות כלל, ולא ריחות מוזרים. הנחתי שמדובר בפטרייה והלכתי לקנות קלוטרי ומשחה בשם אגיסטן.
סיימתי את שלושת הגלולות של הקלוטרי לפני כ 3 ימים ומאז אין הרבה שינוי במצב. אומנם כבר לא צורב לי בזמן שתן אך העיקצוצים והגירוד נמשכים. (ראוי לציין שהם לא ממש בלתי נסבלים, ואני לא באמת מגרדת, פשוט מציק לי לעמוד למשל)
כבר לפני שהתחלתי את הטיפול בקלוטרי, שמתי לב שיש משהו קצת משונה בפתח הנרתיק, מין בליטות קטנות שלמיטב זכרוני לא היו שם קודם ומרגישות כמו המקור לבעיה (מצורפת תמונה).
שמן קוקוס שאני מורחת על האזור המגרד נורא עוזר לי ואני יכולה להתנהל באופן די נורמלי בעזרתו.
יצא לי לקיים יחסי מין עם בן הזוג פעמיים ממש בתחילת התסמינים וזה לא הכאיב, להפך, סוג של נתן הקלה לגירוד לזמן מה.
עכשיו כשראיתי שהטיפול לפטרייה לא הועיל, אני מתחילה להפוך את האינטרנט שוב. אני נורא חוששת מהרעיון של לראות רופא נשים לצערי (עקב ניסיון עבר קשה ולא נעים) ואשמח לשמוע אם יש לי אולי משהו אחר לעשות? מה גם שאני מאוד אשמח לדעת באופן כללי מה ה"בעיה" שלי לפני שאגש לרופא, אוהבת להגיע מוכנה עם שיעורי בית
קצת רקע כללי:
בת 22, בן זוג קבוע כבר 4 שנים, משתמשים בקונדומים *כל הזמן*, לאף אחד משנינו לא היו פרטנרים קודמים.
אני כמעט ולא משתמשת במגיני תחתון ושטיפות וסבונים אינטימיים (חושדת שהם עושים יותר נזק מתועלת) ומשתמשת בתחתוני כותנה בלבד.
אין לי היסטוריה של פטריות או דלקות, זו פעם ראשונה בחיים שמשהו כזה קורה לי ואני נורא מבולבלת כי לא באמת שיניתי שום דבר באורך החיים לאחרונה.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע לפנות לגניקולוג
ד``ר רונן הולנד21/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)