צריבה בקצה הפין לאחר מתן שתן ושפיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקצה הפין לאחר מתן שתן ושפיכה
    יניב
    22/10/2017

שלום אני סובל מצריכה בקצה הפין לאחר מתן שתן ושפיכה בדיקות pcr למחלות זיבה כלמידיה טריכונומס מיקופלסמה אוראפלזמה(7 מחלות כאלה נבדקו) יצאו תקינות נבדקתי 3 פעמים.בדיקות נוגדנים להרפס 1 2 תקינות גם נבדקתי 3 פעמים(גם עגבת צהבת B וC תקינות) .בדיקות אולטראסאונד לאשכים לפין ולכיס השתן תקינות.בדיקות שתן כלליות ובדיקות תרבית נעשו פעמיים הכל תקין.כל האורולוגים שאני הולך אליהם אומרים שהכל תקין ואני בינתיים סובל מה עוד אפשר לעשות??האם יכול להיות הצרת שופכה??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התיאור מתאים לכאב כרוני של האגן. אין צורך בטיפול אנטיביוטי, יש צורך בטיפול אנטי דלקתי או נוגד כאבים, לפעמים ממושך

ד``ר רונן הולנד
    22/10/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בדבר צריבה בשתן ובשפיכה

יניב
    24/10/2017

1.האם דלקת של האגן זה מחלת מין?
    2.האם זה יכול להיות דלקת בערמונית?סהכ הערמונית נבדקה גם באולטראסאונד וגם בבדיקה ידנית והיא תקינה
    3.כיצד מאבחנים דלקת באגן?אני לא משוכנע שאכן זה הבעיה.
    4.האם ניתן לקבל דבר כזה ממין אוראלי לא מוגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב לאחר מתן שתן ושפיכה

יניב
    24/10/2017

יש לציין שהדבר התחיל אחרי מין אוראלי שחוויתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו