מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש קל מהדבקות במחלת מיןאנונימוס16/11/2017
היי
לצערי וברוב טיפשותי הלכתי לנערה עובדת
כל האקט כולל מין אוראלי היה עם קונדום אך מאז(יומיים)
אני מתגרד בכל מיני מקומות בגוף.
האם יש סיכוי להדבקות כלשהי במשהו?
האם זה יכול להיות מהסדינים או משהו בסגנון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אנונינימוס18/11/2017אוסיף שאתמול הלכתי לרופא משפחה וכראה שזה גרדת(סקביאס) קיבלתי שתי משחות למריחה אחת לערב ואחת לבוקר.
היום מרחתי את המשחה של הבוקר ועדיין יש לי את אותה התחושה של היומיים האחרונים שהיא מעין שריפה או תחושה של טמפרטורה שונה במיוחד בידיים וברגליים.
ממתין לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש נמוך מאוד למחלת מין. יתכן באמת מחלת עור מסיבה אחרת
ד``ר רונן הולנד20/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימוס20/11/2017תודה רבה
הרגעת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה חדשה ומוזרב
אנונימוס21/11/2017היי אני קצת בחשדות ויש לי עוד שאלה
לאחר כל התופעות המוזרות אני יומיים סובל מכאב באשך ימין(יחסי המין היו לפני 5 ימים)
1.האם יתכן שזה מלחץ/חרדה?כי אני בסרטים מטורפים
2.האם זה יכול להעיד על הדבקה במשהו?למרות שהייתי מוגן?
כמובן שהזמנתי תור לאורולוג אך אשמח לשמוע תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת שביצעתי
אנונימוס25/11/2017קודם סליחה על כל ההודעות ותודה כל המענה.
ביצעתי בנוסף בדיקת שתן pcr לאחר 6 ימים מהמגע החדוד והכל יצא שלילי,האם בתקופה כזו הבדיקה מספיק אמינה?
ארצה להוסיף שהיתי אצל אורולוג והבדיקה היתה תקינה.
נקבע לי תור לus.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)