מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום קונדילומה, פפילומה, קוניזציה >מחלת מין עגבת - תוצאות בדיקה וטיפול
- מחלת מין עגבת - תוצאות בדיקה וטיפולאבי אברהם28/11/2017
שלום.. לפני כחודש בערך שמתי לב שיש לי מין כיב (פצע) על האיבר מין הלכתי לבדיקות כדי לשלול מחלות מין ואובחנתי כשבועיים לאחר מיכן כנשא HIV ושהפצע שיש לי על האיבר מין זה בעצם עגבת, עכשיו לגבי ה HIV אני כרגע נמצא בסדרת בדיקות כדי לדעת איזה טיפול לתת לי.... אבל לעגבת קיבלתי 2 זריקות בשריר (לטוסיק) פנצילין השאלה שלי היא כזאת... תוך כמה זמן העגבת נעלמת ויותר חשוב לי מתי הפצע אמור להעלם כי הוא נמצא אצלי כבר כמעט חודשש וגם אחרי הזריקות זה לא מראה שהוא מתכוון ללכת לאיזשהו מקום אשמח לתשובה מפורטת תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי לקח חודש בערך
TM01/12/2017שמע אני לא רופא וכאלה אבל הייתה לי עגבת פעם.
לקח לפצע להעלם לגמרי בערך חודש אחרי הזריקות.
אבל זה כנראה אינדיוידואלי ותלוי בהרבה גורמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום. ללא טיפול אנטיביוטי הפצע של העגבת מתרפא תוך כחודש חודשיים. אחרי טיפול אנטיביוטי הריפוי מהיר יותר - כשבועיים שלושה. שלושה חודשים לאחר הטיפול האנטיביוטי אפשר לבצע בדיקת דם חוזרת ל VDRL כדי לוודא שהטיפול היה יעיל
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)