מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בפין לאחר מין אוראלידני04/12/2017
שלום רב,
קיבלתי מין אוראלי מאישה במפגש מזדמן ולאחר כחמישה ימים הופיע אצלי צריבה בקצה הפין שנמשכת כבר כחודש... בקופת חולים ביצעו לי בדיקות שתן שמצאו שרידי דם מיקרוסקופי ותרבית שלילית.
אין לי הפרשות מהפין כך שלא נראה לי שזו זיבה.
לקחתי באופן יזום 1 גרם אזיטרומיצין (היתה לי בבית) כי חשבתי שזו כלמידיה אך זה לא עזר לצריבה.
האם ייתכן שמדובר במחלת מין אחרת שעברה במין אוראלי (לא היה מגע מיני רק מין אוראלי שבוצע בי)?
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הנכונה לבדוק זה לבצע שוב בדיקת שתן כללית. אם לא היו בעבר לויקוציטים וגם כעת אין לויקוציטים, אין חשש למחלת מין
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקוציטים בmycoplasma/ureaplasmaqtrichomonas
דני07/12/2017תודה ד״ר הולנד.
האם גם בurethritis בגלל mycoplasma/ureaplasma או trichomonas יהיו תמיד לויקוציטים ?
אצלי בבדיקה :
leukocytes : negative בכל אחת מ3 הבדיקות שביצעתי בששת השבועות מאז החלו הסימפטומים.
אבל במיקרוסקופיה אוטומטית באחת מהן הופיע :
White Blood Cell 1 /HPF
Red Blood Cell 7 /HPF
האם ניתן לקבוע בוודאות שזו לא std? החשש אצלי נובע מכך שהסימפטומים הופיע כחמישה ימים לאחר מין אוראלי וידני לא מוגן מאישה במפגש אקראי.
שוב תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)