צריבה בפין לאחר מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בפין לאחר מין אוראלי
    דני
    04/12/2017

שלום רב,

קיבלתי מין אוראלי מאישה במפגש מזדמן ולאחר כחמישה ימים הופיע אצלי צריבה בקצה הפין שנמשכת כבר כחודש... בקופת חולים ביצעו לי בדיקות שתן שמצאו שרידי דם מיקרוסקופי ותרבית שלילית.

אין לי הפרשות מהפין כך שלא נראה לי שזו זיבה.

לקחתי באופן יזום 1 גרם אזיטרומיצין (היתה לי בבית) כי חשבתי שזו כלמידיה אך זה לא עזר לצריבה.

האם ייתכן שמדובר במחלת מין אחרת שעברה במין אוראלי (לא היה מגע מיני רק מין אוראלי שבוצע בי)?

דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרך הנכונה לבדוק זה לבצע שוב בדיקת שתן כללית. אם לא היו בעבר לויקוציטים וגם כעת אין לויקוציטים, אין חשש למחלת מין

ד``ר רונן הולנד
    06/12/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לויקוציטים בmycoplasma/ureaplasmaqtrichomonas

דני
    07/12/2017

תודה ד״ר הולנד.

האם גם בurethritis בגלל mycoplasma/ureaplasma או trichomonas יהיו תמיד לויקוציטים ?

אצלי בבדיקה :

leukocytes : negative בכל אחת מ3 הבדיקות שביצעתי בששת השבועות מאז החלו הסימפטומים.

אבל במיקרוסקופיה אוטומטית באחת מהן הופיע :

White Blood Cell 1 /HPF
    Red Blood Cell 7 /HPF

האם ניתן לקבוע בוודאות שזו לא std? החשש אצלי נובע מכך שהסימפטומים הופיע כחמישה ימים לאחר מין אוראלי וידני לא מוגן מאישה במפגש אקראי.

שוב תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו