זיהוי של persistent urethritis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהוי של persistent urethritis
    איציק
    26/12/2017

שלום ד״ר הולנד,

אני סובל כבר 10 שבועות מכאב, צריבה וגירוי בקצה הפין ללא הפרשה שנמשכים לאורך היום (לעיתים מעט טפטוף של שתן לאחר השתנה, אבל ללא שום נוזל מוגלתי).

כשבוע לפני התחלת הסימפטומים קיבלתי מין אוראלי וידני לא מוגן מבחורה שפגשתי באקראי וכששאלתי אותה לאחר הופעת הסימפטומים היא אומרת שאין לה כל סימפטומים ושהיא לא חושבת שיש לה מחלת מין.

בבבדיקות שלי יש עקבות דם מיקרוסקופי בשתן ללא לויקוציטים, ובדיקות ה pcr לשתן לזיהוי מחלות מין כולן חזרו שליליות - chlamydia/nyseria/mycoplasma/ureaplasma/trichomonas

למרות כל זאת אני סובל מכאב נמשך שלא עובר כבר חודשיים והאורולוג בקופת חולים הציע פשוט לחכות עד שזה יחלוף.

במהלך החודשיים האלו קיבלתי טיפול בזיטו לברונכיטיס ובמהלך הטיפול נראה היה כאילו משתפרים גם הסמפטומים של איבר במין, אך לאחר סיום הטיפול הם חזרו כשהיו.

האם יכול להיות שמדובר במחלת מין אחרת בעקבות יחסי המין האוראליים? או באי זיהוי בבדיקות הpcr?

האם יש משהו אחר שהיית ממליץ לעשות כאורולוג - טיפול אנטיביוטי אחר? הצריבה מאוד מציקה לי ונמשכת כבר 10 שבועות...

תודה רבה ! איציק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהוי של persistent urethritis

הוספת תגובה

• persistent urethritis (המשך)

איציק
    26/12/2017

רציתי לציין שבמסגרת הבירור עברתי גם אולטראסאונד שלא הראה אבנים בכליות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הבדיקות יצאו שליליות, ככל הנראה אין לך מחלת מין. יתכן שיש לך כאב כרוני או תהליך דלקתי אחר (לא זיהום במחלת מין). ממליץ להמשיך בירור דרך רופא אורולוג

ד``ר רונן הולנד
    01/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו