טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כשלושה חודשים בערך קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם משיהי שאני לא כל כך מכיר, ולפני חודש הופיעו לי 2 סימנים על שק האשכים, מין עיגולים אדומים כאלה אחד גדול אחד קטן. נכנסתי ללחץ ופניתי לרופא עור שם בבדיקה של 10 שניות מקסימום הוא החליט שאין לי שום דבר וזה העור שלי למרות שהסברתי לו את כל המקרה, דרשתי לבצע בדיקות דם אך הוא סירב. היום הופיע לי עיגול נוסף קטן כזה על האיבר עצמו ממש באמצע! אני ממש מפחד וחסר אונים מהעניין וזה עוד בלי לדבר על המראה המזעזע של האיזור עם כל הנגעים האלה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד