בדיקת pcr לטיפול ב- hpv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת pcr לטיפול ב- hpv
    אורי
    14/02/2018

שלום ד"ר,
    יש לי קונדילומות על איבר המין והבטן התחתונה כבר כחצי שנה. עברתי סוגי טיפולים שונים: לייזר, קונדילוקס, ורומאל, טיפולים פוטודינמיים. אבל הטיפולים לא באמת עזרו, לכל היותר העלימו את הקונדילומה לכמה ימים או שבועות ואז זה חוזר במקומות אחרים או באותם המקומות.
    נמאס לי מטיפולים, חוץ מצלקות שנשארו לי מניתוח הלייזר, אני לא רואה שום תועלת. אני מאמין שהקונדילומה תעבור מעצמה מתישהו.
    מה שכן אני רוצה, זה לעשות בדיקת pcr, כדי לדעת האם יש אצלי זנים מסוכנים או שזו רק בעיה אסטתית. האם אתה עושה בדיקה מהסוג הזה? אם כן, מה סדר גודל של המחיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת pcr לטיפול ב- hpv

הוספת תגובה

• אפשר לעשות אצלי PCR אבל זה באמת לא משנה שום דבר לטיפול

ד``ר רונן הולנד
    16/02/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HPV PCR

ד``ר שרגא וקסלר
    13/03/2018

אין טעם בשלב זה לעשות HPV PCR . כדאי קודם לסלק את הקונדילומות בידיים מיומנות בלייזר ובהכוונת קולפוסקופ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו