מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה חוזרת וניתוח נוסףמורן31/03/2018
שלום רב,
בן זוגי הקודם הדביק אותי בקונדילומה, עברתי 3 ניתוחים בהרדמה מלאה, פאפ יצא לא תקין, לפני כשנה פאפ נוסף יצא תקין.
כבר לא נמצאת עם הבן זוג ולא קיימתי יחסי מין כשנה.
לפני מספר חודשים צצו 3 נגעים חדשים של קונדילומה, כנראה מסטרס ולחץ ממבחנים.
הרופא רשם לי קונדילוקס.
יש לי היסטוריה ארוכה עם החומר, הוא לא עזר במקרים הקודמים כי הנגעים היו מפושטים מאוד, ונאלצתי לעבור ניתוחים.
אם הקונדילוקס לא יעזור בתום 3 שבועות מרגע השימוש האם יהיה עליי לעבור ניתוח נוסף? האם מסוכן להישאר עם הנגעים?
ובנוסף, האם העובדה שיש לי בגוף את נגיף הHPV זה אומר שבוודאות מתישהו במהלך החיים אחלה בסרטן צוואר הרחם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2018מהנסיון שלי- טיפול בלייזר בהכוונה של קולפוסקופ יכול לפתור את הבעיה אחת ולתמיד. בסיום טיפול עושים בדיקת HPV PCR לוודא שהנגיף חוסל ע"י מערכת החיסון של הגוף. בקונדילוקס איני משתמש כבר כ 30 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)