מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת פאפ לא תקינהזאת אני03/04/2018
שלום ד״ר! אשמח שתסביר לי את תוצאות הבדיקה.
1) האם לפיה בהיכרח שאני נושאת את הנגיף / שיש לי סרטן צוואר הרחם?
2) הופניתי לעשות בדיקת קופלוסקופיה- האם בוודאות יימצא לי משהו לקחת למעסדה כביופסיה?
3) נניח ויש לי את הוירוס, כמה זמן לוקח לו לחלוף? יש לי בן זוג ואין לי מושג האם אפשר לשכב עם קונדום במצב כזה.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ
ד``ר שרגא וקסלר03/04/20181) האם לפיה בהיכרח שאני נושאת את הנגיף ?= כן
/ שיש לי סרטן צוואר הרחם? = לא
2) הופניתי לעשות בדיקת קופלוסקופיה- האם בוודאות יימצא לי משהו לקחת למעסדה כביופסיה? = לא
3) נניח ויש לי את הוירוס, כמה זמן לוקח לו לחלוף? = אין לדעת
יש לי בן זוג ואין לי מושג האם אפשר לשכב עם קונדום במצב כזה.= את מדבקת וקונדום לא מגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
שוב אני03/04/2018האם מותר לבצע מין אוראלי במידה ויש לי את הנגיף?
והחבר בטוח נדבק?
תודה על המענה המהיר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2018הסיכוי להדבקה הוא 50-60% בכל מגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)