טיפול בפרוסטטה בדוקסילין ובציפרודקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפרוסטטה בדוקסילין ובציפרודקס
    רוני
    07/04/2018

שלום רב,
    הגעתי לאורולוג עקב צריבה קלה בשתן וכאב בתחתית ראש הפין וללא הפרשות. נשלחתי לעשות בדיקת urine ו urine culture. שיצאו תקינות ולא נמצא חיידק מזהם. האורולוג נתן לי מרשם ל דוקסילין 100 לקחת במשך 10 ימים פעמיים ביום. לאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה, חזרתי אל האורולוג כי הייתה לי עדיין תחושת כאב קלה ונוסף לכך כאב במפשעה.. האורולוג רשם לי אנטיביוטיקה נוספת בשם ציפרודקס 500 ולקחת פעמיים ביום במשך 20 ימים. ביקשתי מהאורולוג לבצע בדיקות נוספות כדי להבין איזה סוג זיהום זה. הוא אמר שברורים נעשה אח״כ לאחר שאשלים את לקיחת הציפרודקס. במהלך הטיפול חשתי בכאבים באגן. חשוב לציין שאני מתאמן אימון אינטנסיבי בחדר כושר וגילי 50 .השאלה שלי האם לדעתך הטיפול שקבע לי האורולוג נחשב לטיפול מקובל? אשמח למענה בהקדם. תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה בשתן

ד``ר שרגא וקסלר
    07/04/2018

יש לדעת מה תוצאות בדיקת שתן לכללית, שתן לתרבית וכן שתן ל- STD ל 7 מחלות מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך ד״ר

רוני
    07/04/2018

1. בדיקת אורין ואורין קלצ׳ר בוצעו ויצאו תקינות לפני לקיחת האנטיביטיקות.
    2. האם בדיקת ה pcr std urine ניתנת לביצוע גם במהלך לקיחת האנטיביוטיקה?
    3. אלו מחלות ניתן לבדוק בבדיקה שציינת? האם זה כולל hiv ?
    תודה רבה רבה ד״ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת PCR STD במהלך נטילת אנטיביוטיקה

ד``ר שרגא וקסלר
    07/04/2018

אפשר לעשות את הבדיקה תוך כדי נטילת אנטיביוטיקה אבל היא עלולה להיות לא מהימנה ולכן מחכים שבועיים אחרי סיום האנטיביוטיקה והיא כוללת כלמידיה, זיבה, טריכומונס, אוראופלסמה ומיקופלסמה ואינה כוללת HIV.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד״ר יקר שאלה נוספת בבקשה

רוני
    08/04/2018

תודה על המענה ד״ר.
    האם לעומת זאת ניתן לעשות בדיקת hiv בזמן לקיחת אנטיביוטיקה והיא תהיה אמינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת HIV

ד``ר שרגא וקסלר
    08/04/2018

אין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו