מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפרוסטטה בדוקסילין ובציפרודקסרוני07/04/2018
שלום רב,
הגעתי לאורולוג עקב צריבה קלה בשתן וכאב בתחתית ראש הפין וללא הפרשות. נשלחתי לעשות בדיקת urine ו urine culture. שיצאו תקינות ולא נמצא חיידק מזהם. האורולוג נתן לי מרשם ל דוקסילין 100 לקחת במשך 10 ימים פעמיים ביום. לאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה, חזרתי אל האורולוג כי הייתה לי עדיין תחושת כאב קלה ונוסף לכך כאב במפשעה.. האורולוג רשם לי אנטיביוטיקה נוספת בשם ציפרודקס 500 ולקחת פעמיים ביום במשך 20 ימים. ביקשתי מהאורולוג לבצע בדיקות נוספות כדי להבין איזה סוג זיהום זה. הוא אמר שברורים נעשה אח״כ לאחר שאשלים את לקיחת הציפרודקס. במהלך הטיפול חשתי בכאבים באגן. חשוב לציין שאני מתאמן אימון אינטנסיבי בחדר כושר וגילי 50 .השאלה שלי האם לדעתך הטיפול שקבע לי האורולוג נחשב לטיפול מקובל? אשמח למענה בהקדם. תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר07/04/2018יש לדעת מה תוצאות בדיקת שתן לכללית, שתן לתרבית וכן שתן ל- STD ל 7 מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד״ר
רוני07/04/20181. בדיקת אורין ואורין קלצ׳ר בוצעו ויצאו תקינות לפני לקיחת האנטיביטיקות.
2. האם בדיקת ה pcr std urine ניתנת לביצוע גם במהלך לקיחת האנטיביוטיקה?
3. אלו מחלות ניתן לבדוק בבדיקה שציינת? האם זה כולל hiv ?
תודה רבה רבה ד״ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת PCR STD במהלך נטילת אנטיביוטיקה
ד``ר שרגא וקסלר07/04/2018אפשר לעשות את הבדיקה תוך כדי נטילת אנטיביוטיקה אבל היא עלולה להיות לא מהימנה ולכן מחכים שבועיים אחרי סיום האנטיביוטיקה והיא כוללת כלמידיה, זיבה, טריכומונס, אוראופלסמה ומיקופלסמה ואינה כוללת HIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד״ר יקר שאלה נוספת בבקשה
רוני08/04/2018תודה על המענה ד״ר.
האם לעומת זאת ניתן לעשות בדיקת hiv בזמן לקיחת אנטיביוטיקה והיא תהיה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2018אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)