טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני 3 חודשים נדבקתי בסיפיליס ובבית חולים נתנו לי זריקה פנצילין ולאחר שבוע עוד אחד. בבדיקות הראשונות יצא לי יחס טיטר 1:16. עכשיו, 3 חודשים אחרי, נבדקתי שוב ויצא לי יחס 1:2. בטופס השיחרור אמרו ששינוי של יוץר מפי 2 ביחס זה לא תקין. האם זה תופס גם לגבי ירידה? האם התוצאה שלי 1:2 זה תקין? האם צריך טיול נוסף? שאלה נוספת: האם אני מדבק? האם אני הכנסת האישה להריון יכולה להיות מסוכנת בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרופא משפחה לא יודע הוא אמר לנות לבית חולים והם מחזירים אותי אליו... אני מעדיף תשובה כללית כאן על פני לא לדעת דבר ולהמשיך את חיי כרגיל. אני גם כרגע בשלב יחסים להבאת ילד עם אישתי. תשובה תעזור לי אחרת אני ממשיך כרגיל כי הרופא משפחה בעצמו לא יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד