לבליטה עגולה מתחת לעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבליטה עגולה מתחת לעור
    מירב
    18/05/2018

הי אני בת 28 יש לי ידיד יזיז שהכרתי אותו לפני שנתיים בן 25 בשנה האחרונה התרחקנו למשך שנה וחצי היום נפגשנו תמיד קיימנו יחסים עם קונדום פעם אחת בלבד בקונדום כחול דורקס אבל שעמד לו שמתי לב לבליטה עגולה מתחת לעור כמו ציסטה במגע של גולה שקשורה לעוד בליטה כמו שריר של בליטה גדולה שמחווברת לעוד בליטה עם אורך לאורך הצד אחד של הפין על אורך הפין בשוליים, בצד השני תקין וחלק שאלתי אותו מזה אמר לי שהוא במעקב שזה יצא לו לפני כמה חודשים ושהוא מטפל בזה ושהרופא אמר לו שזה התפתחות מאוחרת של הפין שזה חלק מהגדילה הרגשתי שזה לא ניראה לי אבל האם יש סכנה להדבק מזה עם השתמש בקונדום ועשיתי איתו רק פעם אחת והקונדום שלם ולא נקרע ?וגם לפני במגע מיני התנשקנו בג'קוזי והייתי עם הגב לפניו והייתי עם תחתון והוא קצת הכניס לי אצבע ונישק אותי בצוואר אבל הוא היה בלי תחתון והפין שלו בטח נגע לי בגב או הישבן האם יש סכנה להדבק ???? ומה זה הבליטות מתחת לעור הללו בצד אחד של הפין בשוליי הפין מין בליטה גדולה שמתחברת לעוד בליטה כמו צורה של צינורית יותר קטנה מהבלוטה העגולה הגדולה הוא קרא לזה סוג של שריר להאמין ?אני נורא חרדה חזרתי הביתה שטפתי את איבר שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבליטה עגולה מתחת לעור

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר שרגא וקסלר
    20/05/2018

יהיה מקום ליעוץ אחרי קבלת האבחנה של הבליטה של הבחור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה המשך

לי
    20/05/2018

אבל עם החדירה שהיתה פעם אחת בלבד שבוצעה בקונדום שלא נקרע והבליטה היתה עטופה בקונדום עדיין יש סכנה להידבקות בבליטה הזו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה

ד``ר שרגא וקסלר
    21/05/2018

הכל תלוי באבחנה של הבליטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו