נקרע לי קונדום באמצע קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקרע לי קונדום באמצע קיום יחסי מין
    אפי
    18/05/2018

שלום שאלה בבקשה נקרע לי קונדום באמצע קיום יחסי מין עם בחורה שרני לא מכיר ממש לקרת הסוף כמה שניות אני לא יודע אם היא נשאית או לא אני כבר כמה ימים חש רע ויש לי כאבים בגרון וכבאי ראש לא נסבלים ל6 ימים ברצף יש תופעות ליוואי מסוימות או שזה הזיות מרוב ממה שקראתי באתרים ופורומים ועד שאלה עד כמה הבדיקת קומבו אמינה שעושים אחרי 21 יום באם היא אמינה 100 אחוזים תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקרע לי הקונדום באמצע קיום יחסי מין

אפי
    18/05/2018

ם שאלה בבקשה נקרע לי קונדום באמצע קיום יחסי מין עם בחורה שאני לא מכיר ממש לקרת הסוף כמה שניות אני לא יודע אם היא נשאית או לא אני כבר כמה ימים חש רע ויש לי כאבים בגרון וכבאי ראש לא נסבלים ל6 ימים ברצף יש תופעות ליוואי מסוימות או שזה הזיות מרוב ממה שקראתי באתרים ופורומים ועד שאלה עד כמה הבדיקת קומבו אמינה שעושים אחרי 21 יום באם היא אמינה 100 אחוזים תודה מראש האירוע היה לפני 18 ימים תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו