אני חושש בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושש בבקשה עזרה
    דודו
    24/05/2018

יש לי 2 שאלות.
    ראשית אם שני גברים קיימו יחסי מין לא מוגנים ולאף אחד מהם לא היה בוודאות איידס האם לאחד מהם יכול להיות איידס לאחר מכן?.
    שאלה שניה: יכול להיות פפילומה לשני הגברם אם אף אחד מהם לא היה נגוע בפפילומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חושש בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• בבקשה תענוו לייי

דודו
    24/05/2018

בבקשה צוות המומחים אתם יכולים לענות לי?? בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלותייך חסרות היגיון בריא

א
    30/05/2018

צר לי, אבל השאלות הנשאלות לא הגיוניות. איך ייתכן שלשני אנשים אין מחלה מדבקת כלשהי והם יידבקו בכל זאת? ממה בדיוק? אולי כוונתך למצב בו לאחד הצדדים יש מחלה אך הוא נשא והיא לא התפרצה. לגבי פפילומה- מניח שכוונך לקונדילומה- אש התשובה היא שזה אפשרי רק אם לאחד הצדדים יש. אותה תשובה לגבי hiv. אנא ממך, הסר דאגה מליבך שלא לצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ד``ר שרגא וקסלר
    30/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו