צריבה בקצה הפין כמה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקצה הפין כמה חודשים
    גם אני
    25/05/2018

היי ,
    אני בן 20 וגם לי יש צריבה בקצה הפין במשך כמה חודשים .. תחושה מציקה לא הייתי אומר שזה כואב זה יותר מציק .. עשיתי בדיקות שתן ובדיקות למחלות מין והכול יצא תקין .. הכאב מחמיר יותר כשאני משתין או כשאני שופך וזה ממשיך בערך 8 דקות לאחר ואז מפסיק .. לפעמים הצריבה באה מעצמה לכמה דקות ומפסיקה .. זה רק בקצה הפין .. אין תופעות אחרות .. אני מתפקד כרגיל כלום לא השתנה רק הצריבה הזאת .. משתמש בתחתונים מכותנה .. קראתי על אותן סימפטומים בפורום אמריקאי והרופא אמר שזאת דלקת כלשהי בצינור הפין (משהו כזה) לא יודע איך זה נקרא בעברית ... אשמח אם למישהו היה את אותו הסימפטום ומצא פיתרון .. ממש קשה להמשיך עם זה זה נורא מציק לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/05/2018

זה לא לברור באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס

א
    30/05/2018

קודם כל האם עבר לפחות חודש וחצי מאותו מגע מיני? האם היה כזה? בכל מקרה אתה יכול לבקש גם תרבית זרע לשלול הימצאות חיידקים בערמונית. כמו כן, תבקש אולטרסאונד של דרכי השתן והערמונית לשלול אבנים בכליות ו/או דלקת בערמונית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו