חושש מסתמינים למרות סיכון נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מסתמינים למרות סיכון נמוך
    ניצן
    09/06/2018

כדאי להיבדק שוב בבדיקת hiv גם אם נבדקתי אחרי 23 ימים מהחשיפה והתשובה שלילית ???? כי ממשיכים תסמינים כמו כאבי ראש חריגים מאד בעוצמתם, אפטות רבות בפה, פריחה קלה בידיים, כאבי שרירים וכאבי בטן. בנוסף יש אנמיה נורמציטית.
    האם לאור העובדה שהבדיקה הייתה שלילית סביר שמדובר בתסמינים בעקבות חרדה? יש טעם להיבדק שוב? יש מקום לחרדה? או שאפשר להיות רגוע שזה לא hiv ?.

אגב ה"חשיפה" הייתה שהייתי נערת ליווי הייתה חדירה לכחצי דקה אחרי שהיא ירדה לי עם קונדום עם אותו קונדום, אחרי שגמרתי בקונדום וחשבתי שהוא שלם, ברגע שהיא הורידה לי אותו הוא טיפטף קצת לא יודע מאיפה ולכן נכנסתי לסרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

ניצן
    09/06/2018

בנוסף היו לי כאבי גרון והיה מקרה מוזר של הזעת לילה לאחר לקיחת אקמול לילה (לא היה לי חום לקחתי בגלל כאב ראש). שוב...הכל היה עם קונדום ועשיתי בדיקכ שלילית אחרי 23 ימים. יכול להיות שהבדיקה מוטעית?!?!? הרי בטווח הזה צריך למצוא לפחות את האנטיגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ניצן
    09/06/2018

בנוסף חוסר תאבון וירידה של 5 קילו במשקל תוך חודש. אשמח לדעתכם בהתאם לתסמינים, המקרה והסיכון בו, והבדיקת קומבו השלילית אחרי 23 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא לפנות לפורום המתאים

ד``ר שרגא וקסלר
    12/06/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו