מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מה שיש לבן זוגי זה מחלת מין?מבולבלת17/06/2018
שלום. בן הזוג שלי מזה כ3 שנים סבל מכאבים ואי נעימות בעת הטלת שתן ולכן נסע למיון. אמרו לו שיש לו חיידק מין בשתן (משהו כזה), ובדף שהוא קיבל מהמיון כתוב 099.9 - SUSP VENEREAL DISEASE, UNSPECIFIED.
הוא קיבל אנטיביוטיקה. הוא אמר לי שהרופא במיון אמר לכל בני הבית להיבדק, בדיקת דם זיהומית ותרבית שתן. הלכתי לרופאה שלי וביקשתי את זה והיא אמרה לי שבדיקת שתן היא תביא לי אבל בקשר לבדיקות דם היא רוצה לראות אישור. (לא אמרתי לה שזה מחלת מין, אמרתי שאני לא יודעת, לא כל כך הבנתי אם זה מחלת מין, חיידק מין או סתם חיידק בשתן). היא אמרה לי שמשהו לא הגיוני. השאלה שלי היא כזאת - מה זה החיידק הזה ? ממה מקבלים אותו ? אנחנו מקיימים יחסי מים כשנתיים. שנה וחצי עם קונדום והחצי שנה האחרונה אני על גלולות.. הוא הראשון שלי ואני שלו, אבל הוא עשה דברים מיניים לפני עם בנות (מלבד חדירה) לפני 3+ שנים. יכול להיות שאני הדבקתי אותו ? או שהוא הדביק אותי ? בגד בי עם מישהי אחרת וקיבל את זה ? אשמח ממש ממש לעזרה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה החיידק?
ד``ר שרגא וקסלר18/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת השאלה
השואלת18/06/2018לא כתוב. הרופא אמר לו בעל פה שזה חיידק מין בשתן. מעבר לזה אין לנו מושג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוכל לסייע
ד``ר שרגא וקסלר26/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)