מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת שנדבקתי בקונדילומה מבחוראוראל07/08/2018
הי דוקטור, שכבתי עם בחור שהכרתי עד לא מזמן כמה פעמים ויצא שגם שכבנו ללא קונדום. עשיתי בדיקות למחלות מין ויצא שכנראה נדבקתי בהרפס היה כתוב בבדיקת דם-חיובי. עשיתי גם בדיקות שתן std pcr והיה תוצאה אחת חיובית שנקראת אורופלאסמה אריליתיקום. עדיין לא הלכתי לגניקולוגית קבעתי תור והוא רק לעוד חודש מאחר והתורים ארוכים נורא. ולאחרונה התחלתי להרגיש צריבה קלה במתן שתן ועקצוץ בנרתיק במהלך היום. ישבתי מול המראה והסתכלתי וראיתי שיש לי מעין גבשושיות כאלו בכניסה לנרתיק.. זה ממש הבהיל אותי ורציתי לדעת מזה לדעתך? אני חוששת שאולי נדבקתי בקונדילומה לפי תמונות שראיתי באינטרנט זה נראה קצת דומה.. אשמח לאבחנתך בעניין.. והאם בין כל הבדיקות למחלות מין שביצעתי שהרופאה נתנה לי הפניה לבדיקות דם ושתן אין גם בדיקה כלשהי לקונדילומה?
הוספתי תמונה שתוכל לתת את אבחנתך לפיה.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה נורמלי
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)