אשמח לעזרה לגבי העיניין- הרפס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה לגבי העיניין- הרפס?
    אשמח לעזרה
    22/08/2018

היי, אני בת 20 וחצי ולפני כחודשיים אושפזתי במיון בגלל צריבה ממש חזקה במתן השתן והופעת פצעונים. כשהגעתי לקחו ממני דגימות מהאזור ובדיקות דם ונשלחתי לאשפוז שם טופלתי בזובירקס לווריד x3 ושטיפות בין לבין. אחרי 3 ימים קיבלתי תשובה שלילית מכל הבדיקות אך שהביאו אותי לקופולסקפיה (?) הרופא אמר שזה נראה כמן הרפס נלקחו דגימות שוב ולא קיבלתי את התשובות. שוחררתי בחוסר ידיעה וטיפול של זובירקס בכדור למשך שבועיים. בגלל החוסר רוגע הנפשי שלי לגבי העיניים ניגשתי לרופא משפחה שנתן לי הפנייה לבדיקת דם. מהבנתי האישית חיכיתי כשבועיים כדי שיעבור מספיק זמן כדי הגוף יוכל לפתח את הנוגדנים כדי שאוכל לראות בבדיקה יש לציין שלא הייתי על הכדורים כבר בזמן הבדיקה לפחות חודש כבר ומאז החשד לזמן ההדבקה עבר חודש וחצי. אלו התוצאות HERPES HSV2 IgG
    תוצאה NEGATIVE. אך אני עדיין לא שקטה מכיוון ששבוע שעבר אחרי טיול לשירותים בעת הניגוב הרגשתי בלוטה של ממש ועכשיו יש לי את הדבר הזה. הוא לא כואב במתן שתן או בישיבה והאמת שאני לא מרגישה אותו אך ורק כשאני מנגבת את האזור אז אכן מעט שורף. הלכתי לרופאת נשים שבתשובה שלה נאמר לי שזה לא נראה כמו משהו שצריך לדאוג ו ושלחה אותי בידיעה שהבדיקה היא נורמאלית ותקינה. מצרפת תמונה עכשווית של הדבר. השאלה היא- ניתן להבין מה זה? איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? בדיקות דם? עוד הפעם לקיחת דגימה? יש לי רופאת נשים ביום ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה ענין לפגישה אישית עם הרופא

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו