מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעזרה לגבי העיניין- הרפס?אשמח לעזרה22/08/2018
היי, אני בת 20 וחצי ולפני כחודשיים אושפזתי במיון בגלל צריבה ממש חזקה במתן השתן והופעת פצעונים. כשהגעתי לקחו ממני דגימות מהאזור ובדיקות דם ונשלחתי לאשפוז שם טופלתי בזובירקס לווריד x3 ושטיפות בין לבין. אחרי 3 ימים קיבלתי תשובה שלילית מכל הבדיקות אך שהביאו אותי לקופולסקפיה (?) הרופא אמר שזה נראה כמן הרפס נלקחו דגימות שוב ולא קיבלתי את התשובות. שוחררתי בחוסר ידיעה וטיפול של זובירקס בכדור למשך שבועיים. בגלל החוסר רוגע הנפשי שלי לגבי העיניים ניגשתי לרופא משפחה שנתן לי הפנייה לבדיקת דם. מהבנתי האישית חיכיתי כשבועיים כדי שיעבור מספיק זמן כדי הגוף יוכל לפתח את הנוגדנים כדי שאוכל לראות בבדיקה יש לציין שלא הייתי על הכדורים כבר בזמן הבדיקה לפחות חודש כבר ומאז החשד לזמן ההדבקה עבר חודש וחצי. אלו התוצאות HERPES HSV2 IgG
תוצאה NEGATIVE. אך אני עדיין לא שקטה מכיוון ששבוע שעבר אחרי טיול לשירותים בעת הניגוב הרגשתי בלוטה של ממש ועכשיו יש לי את הדבר הזה. הוא לא כואב במתן שתן או בישיבה והאמת שאני לא מרגישה אותו אך ורק כשאני מנגבת את האזור אז אכן מעט שורף. הלכתי לרופאת נשים שבתשובה שלה נאמר לי שזה לא נראה כמו משהו שצריך לדאוג ו ושלחה אותי בידיעה שהבדיקה היא נורמאלית ותקינה. מצרפת תמונה עכשווית של הדבר. השאלה היא- ניתן להבין מה זה? איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? בדיקות דם? עוד הפעם לקיחת דגימה? יש לי רופאת נשים ביום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)