גירוד בפין בישבן אחרי יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בפין בישבן אחרי יחסים
    דניאל
    26/08/2018

שלום קיימתי יחסי מין מוגנים בפעם הראשונה לפני כמה ימים עם מישהי שאני לא מכיר אבל היא מנוסה והייתה עם יחסית הרבה בחורים הקונדום היה על איבר רפוי ללא זקפה בגלל הלחץ והיחסים היו ממש קצרים בגלל שלא הייתה זקפה גג 10 שניית ולא הרגשתי חדירה בקיצור חמש שניות אחרי שהתחלנו בדקתי עם הכל בסדר עם הקונדום והוא קצת עלה מבסיס הפין עד קצת לפני ראש הפין(הקונדום לא היה קרוע והעטרה וראש הפין היו עדיין מוגנים)אחרי ששמתי לב לזה סידרתי בחזרה כמו שהוא צריך להיות(הוא היה קצת גדול ורחב מזה אני פוחד) והחזקתי תוך כדי בבסיס הקונדום שלא יעלה עוד פעם או יצא ואחרי כמה שניות הפסקנו לפני הייתי בחרדה שמשהו ישתבש וגם אחרי בדקתי על כל מיני מחלות באינטרנט והיו שם תסמינים של גירוד האיבר ובישבן(אין פריחות או אדמומיות אין סימנים בכלל) ולפעמים יש מין עקצוצים בפין אבל אני ממש לחוץ שנדבקתי במשהו אפילו שראש הפין היה מוגן לחלוטין אשמח לתשובה מפורטת כי אני ממש בחרדה יכול להיות שהגירודים סתמיים או פסיכולוגיים או אפילו מהחרדה אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרודים

ד``ר שרגא וקסלר
    28/08/2018

בכדי לדעת את סיבת הגרודים יש צורך בבדיקת קולפוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו