מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בפין בישבן אחרי יחסיםדניאל26/08/2018
שלום קיימתי יחסי מין מוגנים בפעם הראשונה לפני כמה ימים עם מישהי שאני לא מכיר אבל היא מנוסה והייתה עם יחסית הרבה בחורים הקונדום היה על איבר רפוי ללא זקפה בגלל הלחץ והיחסים היו ממש קצרים בגלל שלא הייתה זקפה גג 10 שניית ולא הרגשתי חדירה בקיצור חמש שניות אחרי שהתחלנו בדקתי עם הכל בסדר עם הקונדום והוא קצת עלה מבסיס הפין עד קצת לפני ראש הפין(הקונדום לא היה קרוע והעטרה וראש הפין היו עדיין מוגנים)אחרי ששמתי לב לזה סידרתי בחזרה כמו שהוא צריך להיות(הוא היה קצת גדול ורחב מזה אני פוחד) והחזקתי תוך כדי בבסיס הקונדום שלא יעלה עוד פעם או יצא ואחרי כמה שניות הפסקנו לפני הייתי בחרדה שמשהו ישתבש וגם אחרי בדקתי על כל מיני מחלות באינטרנט והיו שם תסמינים של גירוד האיבר ובישבן(אין פריחות או אדמומיות אין סימנים בכלל) ולפעמים יש מין עקצוצים בפין אבל אני ממש לחוץ שנדבקתי במשהו אפילו שראש הפין היה מוגן לחלוטין אשמח לתשובה מפורטת כי אני ממש בחרדה יכול להיות שהגירודים סתמיים או פסיכולוגיים או אפילו מהחרדה אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרודים
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2018בכדי לדעת את סיבת הגרודים יש צורך בבדיקת קולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)