הפרשות..תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות..תעזרו לי
    רוברט
    31/05/2008

לפני כחודשיים שכבתי עם מישהי ללא קונדום. ואחרי כמה ימים שמתי לב להפרשה מהפין שנראת לבנה אך שהיא מתיבשת על התחתון היא נראית צהובה.
    הייתי אצל אורולוג שעשה בדיקה לכלמדיה וגאנריה והכול חזר שלילי.
    נתן לי אנטביוטיקה לטיפול בזיבה שהעלימה את ההפרשות אבל זה חזר שוב לאחר שבוע אז חזרתי אליו שוב והוא נתן לי תרופה אחרת בשם smz tmp ds
    וזה גם גרם להפרשה להפסק לשבוע ואז היא חזרה.הייתי אצלו היום אז הוא נתן לי סיפרופלוקסין 500 לקחת 2 ביום במשך חודש. אני מאוד מתוסכל אני בארה"ב ואני צריך להפגש עם חברה שלי שבוע הבא.הרופא הזה אומר שאין לי כלום אבל אני יודע שיש לי ואני דואג האם עלי להשתמש בקונדום?
    חשוב לציין שביקשתי מהבחורה ששכבתי איתה להבדק ל std והיא חזרה שלילית וההפרשה עדיין שם כל בוקר ואני לא מרגיש כאב מה אני עושה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות..תעזרו לי

הוספת תגובה

• הפרשה צהובה מהפין

ד``ר שרגא וקסלר
    01/06/2008

יש לעבור בדיקה פיזית וכן בדיקת שתן ל PCR לזיבה, גלמידיה, מיקופלסמה ואוראופלסמה. כ"כ בדיקה ומסג' רקטלית ושליחת ההפרשה לבדיקות אלו.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו