מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניה לד״ר וקסלר- בירור חשוביואב20/03/2019
שלום דוקטור !
סיפור קצת ארוך... לפני שנה בדיוק ביצעתי לראשונה יחסי מין לא מוגנים (וגינלים, אוראליים ואנאליים). לאחר כשבוע התחלטי להרגיש צריבה במתן שתן והיו לי הפרשות במשך כל היום מאיבר המין. ביצעתי בדיקת שתן למחלות ואובחנה כלמידיה.
טופלתי כעשרה ימים בדוקסילין והסימפטומים הנ״ל חלפו. אך מאז ועד היום הופיעו אצלי 2 סימפטומים אחרים שלא נעלמו. האחד - כאב עמום לסירוגין באשך שמאל אשר מקרין על רגל שמאל ולחי הישבן השמאלי. השני - הפרשה לבנה מעטה אשר אני רואה רק בבוקר על התחתון.
הלכתי לרופא מומחה עם זה והוא בדק ועדיין היו לי לויקוציטים בשתן ונתן לי זריקת רוצפין ו4 אזניל בטענה שאולי היא הדביקה אותי גם בזיבה.
לאחר שבועיים חזרתי אליו עדיין היו לויקוציטים והוא נתן לי 8 כדורי פלג׳יל בטענה שאולי היא הדביקה אותי בטרכומונס.
לאחר שבועיים חזרתי אליו ולא היו לי לויקוציטים אך 2 הסיפמטומים נשארו לכן הוא נתן לי פרמיקסון 160 למשך חודש. לא עזר.
מאז ביצעתי כמה פעמים בדיקת שתן ושום מחלה לא התגלתה.
כמו כן, עשיתי דופלר אשכים - גם הוא בלי ממצאים מיוחדים.
ממרום ניסיונך הרב, מה לדעתך זה? תסמונת האגן הדואב? אולי בכלל מיקרוספלמה גניטליום שלא אובחן? אולי בכלל מה שגורם לכאב הוא אבנים בכליות? (לעיתים שאני משתין הזרם מתפצל ולמרות ניעור נותרות כמה טיפות)
אני כבר אובד עצות. לא יודע מה לעשות בנידון. לפני כמה ימים התלחתי בהוראת רופא המשפחה פרמיקסון שוב ל3 חודשים והיפרקס לחודש אחד.
האם אתה יכול לחדש לי משהו? יש לך כיוון? עצה מה לעשות?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער- זה מחייב פגישה עם רופא המיומן בתחום
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)