טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 36 לא נשואה יש לי שלפוחית בין שפה קטנה לגדולה באיבר המין . עשיתי בדיקת פיסיאר יצא detected moderea בהומיניס ויוראה יוראנוס כל השאר no detected פעם ראשונה שהלכתי לרופא נשים נתן לי גלולות נגד הרפס 5 פעמים ביום אז היתה לי צריבה ואודם בשני צידי שפתים גדולות לא ממש עזר יום אחרי שסיימתי חזרתי שוב נתן לי טבעקוטן מרחתי ויום אחרי כבר לא היה לי אודם...נתן לי בשביל הומיניס ויוראהיורנוס דוקסילין וסיימתי אותו לפני יומיים גם אז היתה לי השלפוחית וגם עכAשיו קיימת היא צורבת לי במגע עם התחתונים...ממה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד