מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס הפפילומה האנושי- בירורנגה23/04/2019
שלום רב,
אני נשואה + 3 ובעלי הוא היחידי שאיתו קיימתי יחסים, כמובן שאצלו לא כך הדבר שכן הוא קיים יחסים עם רבות אחרות לפניי.
לאחרונה התברר כי נדבקתי בווירוס הפפילומה זן מס' 16 בבדיקה שלישית שביצעתי לאורך השנים, כנדרש מכל אישה באופן סטנדרטי.
הגניקולוג אמר שבאופן כללי אני בריאה ושאין מניעה להמשיך בקיום יחסים כרגיל,אך שתי שאלות יש לי-
1.איך אדע אם מבחינה אוראלית הכל תקין אצלי ושלא נדבקתי גם שם?(שכן היחסים בינינו לא היו רק מיסיונריים אלא גם אוראליים).
2.במידה וכן נדבקתי,האם אפשר להמשיך בדרכנו אנו או שעלינו לשנות הרגלים?
בתקופה האחרונה אני די מנותקת מבחינה מינית ונורא קשה לי להשתחרר במחשבה מהאבחנה האחרונה וכתוצאה מכך אין בינינו שום מגע אינטימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לבדוק את המצאות הנגיף בבדיקת PCR
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2019אני מקווה שמערכת החיסון תחסל אצלכם בהקדם את הנגיפים ואז כבר לא תדביקו האחד את השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)