מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת מווית קור על איבר המיןיניב26/08/2019
שלום, לפני כמה שנים קיבלתי טיפול בחנקן להסרת יבלת על איבר המין ממש מתחת לכיפה בחיבור. בכל אופן לאחר מכן נשארה לי צלקת ממש מכוערת.
ניגשתי שוב לרופא והוא החליט לצרוב את המקום שוב פעם למרות שטען שזה כנראה רק צלקת. חשוב לציין שהוא מעולם לא ביצע בדיקה מעמיקה כדי לבחון האם מדובר בקונדילומה אלא הסתפק במבט בלבד.
לאחר בדיקה מעמיקה שלי הבנתי שקיים סיכוי שמה שנצרב אצלי היה בכלל תופעה שנקרת "פניני פין" ופשוט נוצרה אצלי צלקת קלואידית גדולה משום שבאותו זמן שניגשתי לרופא לראשונה הייתה לפני שקיימתי יחסי מין בכלל בגיל צעיר מאוד. וזה לא היה מדבק כלל. (כמובן לא ניתן להוכיח את זה).
בזמן הצבא הרפואה הצבאית איכזבה ולא ראיתי רופא עור, ופעם אחת בגלל ייאוש השתמשתי בדאורדורנט בשביל לבצע הקפאה של האיזור בדומה לחנקן באופן עצמאי ודי בטמטום מוחלט. והאפקט היה דומה לזה של חנקן אבל הצלקת נשארה ואינני יודע מה לעשות בנוגע לצלקת. היא נורא בולטת וזה מפריע לי בכל אקט מיני ברמה הפסיכולוגית. מה מומלץ לי לעשות בשלב זה? להיבדק אצל רופא עור ולוודא שאין לי קונדילומה? ובנוסף מה כדאי לי לעשות בנוגע לצלקת ? אני משתמש בג'ל מיוחד אך ההשפעה שלו מינורית.
אשמח לעזרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר01/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)