כיני ערוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיני ערוה
    דני
    13/06/2008

ד"ר נכבד
    אתמול ראיתי כיני ערוה באזור הישבן קרוב לפי הטבעת, לאחר שקיימתי יחסי מין שלשום.
    לדעתי נדבקתי שלשום, משום שכל יום אני שוטף את האזור ואתמול שניקיתי הרגשתי מעין 2 בלוטות, אחרי שמשכתי בכח את 2 הבלוטות מצאתי 2 דברים לבנים גמו גי'לי בגודל פתיתים. אחרי שמשכתי המקום קצת דימם, מה שחיזק את דעתי שמדובר בכיני ערוה.
    מרחתי אתמול והיום למשך 12 שעות רצופות סקאביאקס. היום ראיתי נקודה לבנה ממש קרוב לפי הטבעת, חשוב לציין שיש לפתוח את הישבן על מנת לראות כי זה ממש קרוב לחור. האם יש סכנה שהם חדרו לי פנימה? האם צריך לגשת לרופא? המשחה הייתה לי מפעם קודמת שנידבקתי אבל אז זה היה באזור הפין.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיני ערוה

הוספת תגובה

• כיני ערווה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    14/06/2008

שלום רב,

ממש לא השתכנעתי מהתיאור שלך שמדובר בכינים . כינים אינם בולטים אלא שטוחים על פני העור וכאשר מנתקים אותם הם זזים וניתן להבחין בבירור בכך שמדוב בכינה עם גוף ורגליים.
    יתכן והנגעים הם מולוסקום אך איני יכול בשום אופן לתת חוות דעת מושכלת מבלי שבדקתי אותך.

רצוי מאוד לפנות לרופא בתחום על מנת שיבדוק אותך.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין מרפאת STD למחלות מין[a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link'][/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו