מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיני ערוהדני13/06/2008
ד"ר נכבד
אתמול ראיתי כיני ערוה באזור הישבן קרוב לפי הטבעת, לאחר שקיימתי יחסי מין שלשום.
לדעתי נדבקתי שלשום, משום שכל יום אני שוטף את האזור ואתמול שניקיתי הרגשתי מעין 2 בלוטות, אחרי שמשכתי בכח את 2 הבלוטות מצאתי 2 דברים לבנים גמו גי'לי בגודל פתיתים. אחרי שמשכתי המקום קצת דימם, מה שחיזק את דעתי שמדובר בכיני ערוה.
מרחתי אתמול והיום למשך 12 שעות רצופות סקאביאקס. היום ראיתי נקודה לבנה ממש קרוב לפי הטבעת, חשוב לציין שיש לפתוח את הישבן על מנת לראות כי זה ממש קרוב לחור. האם יש סכנה שהם חדרו לי פנימה? האם צריך לגשת לרופא? המשחה הייתה לי מפעם קודמת שנידבקתי אבל אז זה היה באזור הפין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
ד''ר סרג' גרדשטיין14/06/2008שלום רב,
ממש לא השתכנעתי מהתיאור שלך שמדובר בכינים . כינים אינם בולטים אלא שטוחים על פני העור וכאשר מנתקים אותם הם זזים וניתן להבחין בבירור בכך שמדוב בכינה עם גוף ורגליים.
יתכן והנגעים הם מולוסקום אך איני יכול בשום אופן לתת חוות דעת מושכלת מבלי שבדקתי אותך.
רצוי מאוד לפנות לרופא בתחום על מנת שיבדוק אותך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין מרפאת STD למחלות מין[a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link'][/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)