וירוס הפפילומה חיסון בת 35

מנהל הפורום

ד"ר שרגא וקסלר
ד"ר שרגא וקסלר
053-4877812
לקביעת תור אצל ד"ר שרגא וקסלר
053-4877812 ללא פרסום בפורום
 
  • וירוס הפפילומה חיסון בת 35
    אני
    12/01/2021

    שלום אני בת 35 ,לפני כחצי שנה לאחר פאפס חוזר נמצא כי HPV חיובי, עשיתי בדיקת קולפוסקופיה שיצאה תקינה, ואמרו לי לבצע בדיקת פאפס בעוד חצי שנה ואחריה שוב קולפוסקופיה . השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות חיסון פפילומה ? האם יש לו תופעות לוואי? האם יכול פגוע בפוריות ? תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר שרגא וקסלר - 053-4877812

    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס הפפילומה חיסון בת 35

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חיסון

    ד"ר שרגא וקסלר
    11/02/2021

    החיסון יעיל במירבו אחרי בדיקה תקינה של HPV PCR.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


