פפילומה - הדבקה וחיסון- יבלות באיבר מין

מנהל הפורום

ד"ר שרגא וקסלר
ד"ר שרגא וקסלר
053-4877812
לקביעת תור אצל ד"ר שרגא וקסלר
053-4877812 ללא פרסום בפורום
 
  • פפילומה - הדבקה וחיסון- יבלות באיבר מין
    אילת
    12/02/2021

    אני בקשר עם בחור שיש לו פפילומה שגורמת ליבלות באיבר המין, מדי פעם. 3 ימים לאחר המגע האינטימי הראשון בנינו קיבלתי את החיסון הראשון ואני כרגע לקראת החיסון השני. אנחנו מקפידים לא לקיים יחסים מלאים, כלומר ללא חדירה, וכן ללא מין אוראלי מצידי.
    יש לי מס' שאלות:
    1. בפעם הראשונה שהיינו במגע אינטימי ייתכן שנגעתי באיבר המין שלו ואח"כ בשלי, מבלי לשטוף ידיים באמצע, האם אני צריכה לחשוש? (באותו זמן לא היו יבלות פעילות)
    2. הוא כן ביצע בי מין אורלי, האם אני צריכה לחשוש?
    3. הבנתי שאחרי החיסון השני אני יכולה להרגיש בטוחה לקיים יחסים עם קונדום ולבצע מין אורלי, האם זה נכון? והאם צריך לחכות מס' ימים לאחר החיסון?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר שרגא וקסלר - 053-4877812


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פפילומה

    ד"ר שרגא וקסלר
    16/02/2021

    אין דרך יעילה להתמגן בפני הוירוס. מומלץ להגיע לתשובה תקינה של HPV PCR לפני חידוש יחסי מין. החיסון הכי יעיל כאשר תשובת HPV PCR היא תקינה.
    בברכה 6956867 ת"א
    ד"ר שרגא וקסלר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


