שאלות לגבי טיפול בגונוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי טיפול בגונוריאה
    נטשה
    26/05/2021

זה קצת ארוך סליחה
    בנובמבר 2020 אצלי ובן זוגי התגחה החיידק, קיבלתי טיפול טריאדה 7 ימים בבית חולים ועוד 5 ימים דוקסילין הביתה, בן זוגי קיבל טיפול של 5 ימים דוקסילין בוקר ערב.
    עשיתי בדיקה בסוף דצמבר יצא נקי, בן זוג לא עשה בדיקה.
    בתחילת אפריל חוויתי סימפטומים דומים לקודמים ורצתי לעשות בדיקה 7.4 יצאה שלילי אך מהתיאור שלי הרופא החליט שזו דלקת בשתן ונתן אנטיביוטיקה - דספטיל פורטה...אחרי שסיימתי הסימפטומים נהיו יותר חלשים אך עדיין המשיכו הפרשות מוזרות מנרתיק ומפי הטבעת... כאשר שוב החמיר עשיתי עוד בדיקה 9.5 יצא חיובי לגונוריאה, טיפול אנטיביוטי דוקסילין וזריקה... אני ובן זוגי מקיימים יחסים בתדירות גבוהה אתמול 25.5 הוא קיבל תוצאות ויצא שלילי ..... אז השאלה שלי היא איך זה קורה? והאם כדאי לו בכל זאת לעשות טיפול, דבר נוסף אני עדיין מרגישה מוזר בבטן התחתונה ויש לי הרגשה שההחלמה לא מלאה מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גונוריאה

ד``ר שרגא וקסלר
    03/06/2021

ראשית תלוי ברמת המעבדה כי אם רגישות הבדיקה שלה היא נמוכה אזי ישנם חיידקים אך לא מזוהים.
    שאר ההתייחסויות בהמשך לאחר ברור רגישות המעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו