מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומה כיצד ניתן לבדוקגל15/07/2021
שלום דר
לבן זוגי היו קונדילומות על איבר המין לפני עשור והן הוסרו בצריבה ע"י רופא עור. אני כל שנתיים עושה פאפ ותודה לאל תקין.
איך ניתן לבדוק האם הוירוס הזה קיים בדם גם אם אין תסמינים חיצוניים כגון יבלות ?
האם ישנה בדיקת דם מיוחדת ?
האם הבדיקה מתבצעת באותו אופן גם בגברים ?
האם כדאי לקחת את החיסון בגיל 40 ?
שאלה נוספת לגבי הרפס נלקחה לי דגימה במרפאת עור מפצע שיצא לי על הישבן והתוצאה הייתה הרפס סוג 2 . איך בן זוגי יכול לבדוק אם הוא נשא ? יש בדיקת דם לזה ? אם כן איך היא מוגדרת בשפה המקצועית כדי שיבקש לעשות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות
ד``ר שרגא וקסלר22/07/2021איך ניתן לבדוק האם הוירוס הזה קיים? = בבדיקת HPV PCR ולא בדם
האם הבדיקה מתבצעת באותו אופן גם בגברים ?= כן
האם כדאי לקחת את החיסון בגיל 40 ?= הי זה לשקולך
שאלה נוספת לגבי הרפס נלקחה לי דגימה במרפאת עור מפצע שיצא לי על הישבן והתוצאה הייתה הרפס סוג 2 . איך בן זוגי יכול לבדוק אם הוא נשא ? = ע"י בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)