קונדילומה, הסיכוי להדביק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה, הסיכוי להדביק
    מושון
    31/07/2021

היי ד"ר
    סובל מקונדילומה מזה כמה חודשים. נמצא עם בת זוג קבועה שביצעה מספר בדיקות פאפ שיצאו לא תקינות אבל בדיקות קולפוסקופיה וביופסיות יצאו תקינות והיא נמצאת במעקב צמוד.
    שאלות:
    1. האם ממצאי בדיקת הפאפ הלא תקינים קשורים לקונדילומה שלי?
    2. האם קיים סיכוי שהיא נדבקה ממני בפפילומה ולא גילו אותה בבדיקות שביצעה.
    3. מה הסיכוי שאחרי שאנחנו נמצאים במערכת יחסים ארוכה היא תידבק פתאום? יש סיכוי שהיא "עמידה" בפני הדבקה מהזן שאני נושא (לא בדקתי איזה סוג הוא עדיין).
    4. אם עד היום הביופסיות שליליות...(נמצאים יחד למעלה משנה וחצי) יש טעם לשנות משהו... כלומר להפסיק להיפגש למניעת הדבקה או שטיפול מקומי בצריבה אמור להספיק כמניעת הדבקה?

תודה רבה על הסבלנות וסליחה על האורך של הפוסט... יומקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה, הסיכוי להדביק

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    15/08/2021

1. האם ממצאי בדיקת הפאפ הלא תקינים קשורים לקונדילומה שלי?= יתכן
    2. האם קיים סיכוי שהיא נדבקה ממני בפפילומה ולא גילו אותה בבדיקות שביצעה.= יתכן
    3. מה הסיכוי שאחרי שאנחנו נמצאים במערכת יחסים ארוכה היא תידבק פתאום? = 50-60% הדבקה בכל מגע מיני
    יש סיכוי שהיא "עמידה" בפני הדבקה מהזן שאני נושא (לא בדקתי איזה סוג הוא עדיין).= יש סיכוי
    4. אם עד היום הביופסיות שליליות...(נמצאים יחד למעלה משנה וחצי) יש טעם לשנות משהו... כלומר להפסיק להיפגש למניעת הדבקה או שטיפול מקומי בצריבה אמור להספיק כמניעת הדבקה?= לפני מתן תשובה ממליץ לעשות קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת, פה לוע אף ועינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו