מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומה בבקשה עזרה דחופהחסויה22/08/2021
הי . אז אתחיל בזה שאני כבר כמעט 8 חודשים במעקב כי גיליתי שיש לי פפילומה . בן זוגי טוען שמעולם לא היה לו ואכן היינו יחד אצל רופא עור ומין שבדק אותו . לבן זוגי יש נקודות שחורות קטנות על איזור האשכים והרופא עור אמר שזה לא פפילומה אלא משהו אחר ואכן בבדיקה שאני עשיתי לא קיבלתי את הזן של היבלות . מה אתה חושב האם זה הגיוני? בנוסף האם יש סיכוי שרופא עור יתן את המשחה של הקונדילוקוס למשהו אחר שהוא לא קונדילומה? יש לציין שגם לי אין משהו חיצוני .
בנוסף קיבלתי עכשיו את ממצאי הבדיקה האחרונה של הקולוסקופיה והתוצאות הן להלן : מצורפות בתמונה . מה אתה ממליץ? בבקשה אני רק בת 24 מה עלי לעשות?
והאם יש דרך לבדוק את הימצאות הנגיף אצל הגבר ? הרופא אמר לנו שלא אם אין יבלות ... מה הכוונה ל CIN 1-2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעד הבא הוא קולפוסקופיה מקיפה
ד``ר שרגא וקסלר29/08/2021יש הרבה מה להגיד שלא ניתן כאן לרשום הכל. הצעד הבא - קולפוסקופיה מקיפה. אשמח לעזור
בברכה
ד"ר שרגא וקסלר 6956867 ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)