מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפה פנימית יותר גדולה מהשנייהרוית22/06/2008
אחת מהשפתיים הפנימיות באיבר המין שלי הרבה יותר גדולה מהשנייה וזה נראה ממש רע
היא כאילו כל הזמן יוצאת מהאיבר עצמו ואני צריכה.. להכניס אותה פנימה
גם הקצה של השפה הזאת ממש מגעיל והצבע שלה כהה..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה פנימית
אנוימית04/03/2012אין לך מה לדאוג זה נורמלי לחלוטין אצלי זה בדיוק ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפה פנימית יותר גדולה מהשנייה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/03/2012ברוב רובם של המקרים שמגיעות אלי נשים לצורך ניתוח קיצור שפה אני מוצא שפתיים תקינות ולעתים א-סימטריה קלה שהיא נורמלית. הצדקה לניתוח יש כאשר האישה סובלת בזמן יחסי מין או בתפקוד היוםיומי. הבעיה שלא תמיד אני יכול לשכנע את האישה שאין לה באמת בעיה. לרוב היא סגורה על כך שהיא חייבת ניתוח. לרוב מצב זה נובע מהשוואה לתמונות בקטלוגים מסויימים, שאינם משקפים את המציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב טבעי
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008זהו מצב טבעי ההבדלים בין השפתיים וכך גם גודלן הן תכונות אישיות ולא מדובר במצב חולני.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפה ארוכה
ד``ר שרגא וקסלר25/06/2008אכן זהו מצב די שכיח, כמו הרבה חוסר סימטריה בגופנו. אם את מסתדרת איתו הרי שאין צורך לעשות כלום.
אבל אם המצב מציק לך ניתן לקצר את השפה הארוכה.
הניתוח פשוט וואני נוהג לעשותו בהרדמה מקומית.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)