הרפס באברי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס באברי המין
    בלהה
    28/06/2008

בת 52 מזה מספר חודשים הפרשות צהובות כהות מלוות בריח חריף.בבדיקה גניקולוגית ללא ממצא מיוחד. לפני שבועיים הופיע כאב חד בבטן התחתונה במקביל עם כאבים בגב באזור הכליות.בטיפול סיני כאבי הגב פחתו והופיע דימום וורדרד וקל.יומיים אחר כך החלו כאבים נוראיים באזור המפשעה ופתח הנרתיק במיוחד בצד ימין והדגדגן עם נפיחות, אודם גירוי קל והפרשה מוזרה. קשה לי לשבת ללכת ומרב כאב הנשימה כבדה. גניקולוג איבחן הרפס. לאחר שלב ההתפרצות- האמנם? היתכן שבן זוגי העביר לי את "המתנה" מבלי שהוא עצמו יחלה בה? כיצד? וכמה זמן לאחר שהוא נחשף אליה היא עדיין פעילה אצלו או לחילופין כמה זמן לאחר שהועברה אלי היא עלולה להתפרץ? האם יש טיפול אפקטיבי מהיר ויעיל יותר ממשחה מקומית? מה בעניין טיפול אנטיביוטי? היות והמחלה איננה ניתנת לריפוי ותמיד תהיה אצלי מה ניתן לעשות בכדי לא ליצור מצב של "פינג פונג" יחזור אליו והוא ידביק אותי. וכן אם יש מצב שגם אצלו תהיה התפרצות? אנא תשובתך המהירה - חייבת עזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס באברי המין

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    01/07/2008

גניקולוג איבחן הרפס. לאחר שלב ההתפרצות- האמנם?
    *אולי מדובר בדלקת צואר ואולי בבקטריאל וגינוזיס? ללא בדיקה לא ניתן לאבחן.
    היתכן שבן זוגי העביר לי את ...מבלי שהוא עצמו יחלה בה? כיצד?
    *כן, זה יתכן
    וכמה זמן לאחר שהוא נחשף אליה היא עדיין פעילה אצלו או לחילופין כמה זמן לאחר שהועברה אלי היא עלולה להתפרץ?
    *אין לדעת.
    האם יש טיפול אפקטיבי מהיר ויעיל יותר ממשחה מקומית? מה בעניין טיפול אנטיביוטי?
    *על טיפול קרוני להרפס ניתן לקרוא באתר שלי. על טיפול במחלתך- יש לאבחן תחילה.
    היות והמחלה איננה ניתנת לריפוי ותמיד תהיה אצלי מה ניתן לעשות בכדי לא ליצור מצב של "פינג פונג" יחזור אליו והוא ידביק אותי. וכן אם יש מצב שגם אצלו תהיה התפרצות?
    *אנא קראי באתר שלי על הרפס

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו