מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס באברי המיןבלהה28/06/2008
בת 52 מזה מספר חודשים הפרשות צהובות כהות מלוות בריח חריף.בבדיקה גניקולוגית ללא ממצא מיוחד. לפני שבועיים הופיע כאב חד בבטן התחתונה במקביל עם כאבים בגב באזור הכליות.בטיפול סיני כאבי הגב פחתו והופיע דימום וורדרד וקל.יומיים אחר כך החלו כאבים נוראיים באזור המפשעה ופתח הנרתיק במיוחד בצד ימין והדגדגן עם נפיחות, אודם גירוי קל והפרשה מוזרה. קשה לי לשבת ללכת ומרב כאב הנשימה כבדה. גניקולוג איבחן הרפס. לאחר שלב ההתפרצות- האמנם? היתכן שבן זוגי העביר לי את "המתנה" מבלי שהוא עצמו יחלה בה? כיצד? וכמה זמן לאחר שהוא נחשף אליה היא עדיין פעילה אצלו או לחילופין כמה זמן לאחר שהועברה אלי היא עלולה להתפרץ? האם יש טיפול אפקטיבי מהיר ויעיל יותר ממשחה מקומית? מה בעניין טיפול אנטיביוטי? היות והמחלה איננה ניתנת לריפוי ותמיד תהיה אצלי מה ניתן לעשות בכדי לא ליצור מצב של "פינג פונג" יחזור אליו והוא ידביק אותי. וכן אם יש מצב שגם אצלו תהיה התפרצות? אנא תשובתך המהירה - חייבת עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008גניקולוג איבחן הרפס. לאחר שלב ההתפרצות- האמנם?
*אולי מדובר בדלקת צואר ואולי בבקטריאל וגינוזיס? ללא בדיקה לא ניתן לאבחן.
היתכן שבן זוגי העביר לי את ...מבלי שהוא עצמו יחלה בה? כיצד?
*כן, זה יתכן
וכמה זמן לאחר שהוא נחשף אליה היא עדיין פעילה אצלו או לחילופין כמה זמן לאחר שהועברה אלי היא עלולה להתפרץ?
*אין לדעת.
האם יש טיפול אפקטיבי מהיר ויעיל יותר ממשחה מקומית? מה בעניין טיפול אנטיביוטי?
*על טיפול קרוני להרפס ניתן לקרוא באתר שלי. על טיפול במחלתך- יש לאבחן תחילה.
היות והמחלה איננה ניתנת לריפוי ותמיד תהיה אצלי מה ניתן לעשות בכדי לא ליצור מצב של "פינג פונג" יחזור אליו והוא ידביק אותי. וכן אם יש מצב שגם אצלו תהיה התפרצות?
*אנא קראי באתר שלי על הרפס
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)