מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיהמוטי29/06/2008
שלום, היום היתי אצל רופא העור ואובחן אצלי כלמידיה באזור פי הטבעת, חשוב לציין שהיתה לי זיבה ברקטום וטופלתי ע"י הרופא משפחה(לפני שבוע) ושאמרתי לו שיש לי יבלת קטנה באזור פי הטבעת הוא לא ייחס לזה חשיבות. רופא העור והמין הפנה אותי להסרת היבלת בלייזר. שאלותי הן: 1.האם לא צריך לקבל גם ZETO 1 גרם? האם זה מיותר לאחר שכבר יצאה יבלת? 2., האם לקחת את הZETO לאחר ההסרה בלייזר או לפני אם בכלל יש חשיבות? 3. האם רק מי שחודר אליי יכול להדבק או שגם בדרכי אחרות? תוד תוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא כלמידיה, התכוונתי לקונדילומה
מוטי29/06/2008סליחה על הטעות אבל רשמתי בטעות כלמידיה במקום קונדילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008לשם מה זטו?
לפני טיפול בלייזר לקונדילומה בפעי הטבעת ראוי לעשות קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין והפה ורק אז לטפל בנגעים בלייזר תחת קולפוסקופ. אני עושה זאת בהרדמה מקומית באמצעות ספריי ללא זריקות.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
מוטי02/07/2008שלום ד"ר, כבר ביצעתי אתמול את הלייזר להורדת הקנדילומות מאזור פי הטבעת. הרופא עור ומין ששלח אותי להסרה לא דיבר על בדיקות באזורים אחרים או כל דבר אחר. הרופא שהסיר אמר לי שהיו לי 12 נגעים מאוד קטנים ושהוא הוריד הכל כמו כן אמר לשטוף פעמיים ביום עם סבון ומים ולשים טלק בשם דרמטול במשך שבוע ולהמנע מקיום יחסי מין באזור עד 3 שבועות. שאלתי היא: האם כעת אלחרי שכבר ביצעתי את הלייזר אתה חושב שיש בדיקות נוספות שצריך לעשות? אני לא מרגיש או רואה שום דבר בפה או באזור הפין. והאם נכון מה שנאמר לי כי הוירוס עובר רק כשיש נגעים במגע וכעת אני כבר לא מדביק כי הם הוסרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומות בפה?
מוטי02/07/2008סליחה ד"ר אבל אני לא יודע אם נהייתי פרנואיד או שעכשיו בנוסף יש לי בפה אני לא יודע אם זה חספוס מזה שאני נושך לפעמים את הבשר הפנימי או קנדילומות האם אתה ממליץ ללכת לרופא שוב? האם בפה כגם מורידים בלייזר או שמשחה? האם אתה עובד עם מכבי? כיצד נפטרים מהדבר הנורא הזה?אני כבר ממש מיואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בפה
ד``ר שרגא וקסלר03/07/2008אבל אני לא יודע אם נהייתי פרנואיד או שעכשיו בנוסף יש לי בפה
אני לא יודע אם זה חספוס מזה שאני נושך לפעמים את הבשר הפנימי או קנדילומות
האם אתה ממליץ ללכת לרופא שוב?
#יש לעשות קולפוסקופיה גם בפה וכמובן אם אני רואה שם קודנלךומה אני מסיר אותה בלייזר בהרדמה ע"י ספריי ללא כאב.
האם אתה עובד עם מכבי?
#לא
כיצד נפטרים מהדבר הנורא הזה?
#קודם כל בבדיקת אבחון נכונה ויעילה ואח"כ באמצעות טיפול לייזר שהוא היעיל ביותר.
אפשר להיפטר מהמחלה וזה מה שאני מבטיח.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/07/2008האם כעת אלחרי שכבר ביצעתי את הלייזר אתה חושב שיש בדיקות נוספות שצריך לעשות?
בודאי- כל מה שכתבתי בתשובה הקודמת בפרט שהלייזר נעשה ביד ואל באמצעות קולפוסקופ ולא באמצעות לייזר דיגיטלי.
אני לא מרגיש או רואה שום דבר בפה או באזור הפין. והאם נכון מה שנאמר לי כי הוירוס עובר רק כשיש נגעים במגע וכעת אני כבר לא מדביק כי הם הוסרו?
הוירוס עובר כמו הרבה מחלות וירוסים גם כשאין נגעים.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)