כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה
    מוטי
    29/06/2008

שלום, היום היתי אצל רופא העור ואובחן אצלי כלמידיה באזור פי הטבעת, חשוב לציין שהיתה לי זיבה ברקטום וטופלתי ע"י הרופא משפחה(לפני שבוע) ושאמרתי לו שיש לי יבלת קטנה באזור פי הטבעת הוא לא ייחס לזה חשיבות. רופא העור והמין הפנה אותי להסרת היבלת בלייזר. שאלותי הן: 1.האם לא צריך לקבל גם ZETO 1 גרם? האם זה מיותר לאחר שכבר יצאה יבלת? 2., האם לקחת את הZETO לאחר ההסרה בלייזר או לפני אם בכלל יש חשיבות? 3. האם רק מי שחודר אליי יכול להדבק או שגם בדרכי אחרות? תוד תוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

• זה לא כלמידיה, התכוונתי לקונדילומה

מוטי
    29/06/2008

סליחה על הטעות אבל רשמתי בטעות כלמידיה במקום קונדילומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    01/07/2008

לשם מה זטו?
    לפני טיפול בלייזר לקונדילומה בפעי הטבעת ראוי לעשות קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין והפה ורק אז לטפל בנגעים בלייזר תחת קולפוסקופ. אני עושה זאת בהרדמה מקומית באמצעות ספריי ללא זריקות.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

מוטי
    02/07/2008

שלום ד"ר, כבר ביצעתי אתמול את הלייזר להורדת הקנדילומות מאזור פי הטבעת. הרופא עור ומין ששלח אותי להסרה לא דיבר על בדיקות באזורים אחרים או כל דבר אחר. הרופא שהסיר אמר לי שהיו לי 12 נגעים מאוד קטנים ושהוא הוריד הכל כמו כן אמר לשטוף פעמיים ביום עם סבון ומים ולשים טלק בשם דרמטול במשך שבוע ולהמנע מקיום יחסי מין באזור עד 3 שבועות. שאלתי היא: האם כעת אלחרי שכבר ביצעתי את הלייזר אתה חושב שיש בדיקות נוספות שצריך לעשות? אני לא מרגיש או רואה שום דבר בפה או באזור הפין. והאם נכון מה שנאמר לי כי הוירוס עובר רק כשיש נגעים במגע וכעת אני כבר לא מדביק כי הם הוסרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומות בפה?

מוטי
    02/07/2008

סליחה ד"ר אבל אני לא יודע אם נהייתי פרנואיד או שעכשיו בנוסף יש לי בפה אני לא יודע אם זה חספוס מזה שאני נושך לפעמים את הבשר הפנימי או קנדילומות האם אתה ממליץ ללכת לרופא שוב? האם בפה כגם מורידים בלייזר או שמשחה? האם אתה עובד עם מכבי? כיצד נפטרים מהדבר הנורא הזה?אני כבר ממש מיואש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה בפה

ד``ר שרגא וקסלר
    03/07/2008

אבל אני לא יודע אם נהייתי פרנואיד או שעכשיו בנוסף יש לי בפה
    אני לא יודע אם זה חספוס מזה שאני נושך לפעמים את הבשר הפנימי או קנדילומות
    האם אתה ממליץ ללכת לרופא שוב?
    #יש לעשות קולפוסקופיה גם בפה וכמובן אם אני רואה שם קודנלךומה אני מסיר אותה בלייזר בהרדמה ע"י ספריי ללא כאב.
    האם אתה עובד עם מכבי?
    #לא
    כיצד נפטרים מהדבר הנורא הזה?
    #קודם כל בבדיקת אבחון נכונה ויעילה ואח"כ באמצעות טיפול לייזר שהוא היעיל ביותר.
    אפשר להיפטר מהמחלה וזה מה שאני מבטיח.

ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    03/07/2008

האם כעת אלחרי שכבר ביצעתי את הלייזר אתה חושב שיש בדיקות נוספות שצריך לעשות?
    בודאי- כל מה שכתבתי בתשובה הקודמת בפרט שהלייזר נעשה ביד ואל באמצעות קולפוסקופ ולא באמצעות לייזר דיגיטלי.
    אני לא מרגיש או רואה שום דבר בפה או באזור הפין. והאם נכון מה שנאמר לי כי הוירוס עובר רק כשיש נגעים במגע וכעת אני כבר לא מדביק כי הם הוסרו?
    הוירוס עובר כמו הרבה מחלות וירוסים גם כשאין נגעים.

ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו