מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה זיבה?ג'ון30/06/2008
שלום, לפני כ-6 שנים הבחנתי בצריבה בשתן מלווה בהפרשה,יצויין שבכמות מאוד קטנה, על סמך קריאה באינטרנט חששתי כי אכן נדבקתי בזיבה. ניגשתי לאיבחון : לקחו דגימה של ההפרשה. הרופא לא איבחן זיבה,אולם נתן לי בזמנו כדורים (לא זכור לי השם). ההפרשה נעלמה וככה גם הצריבה,אולם אחת לתקופה (לעיתים אחרי שתיית אלכוהול) או אחרי קיום יחסי מין,אני חש בצריבה קלה באזור קצה הפין/בקצה הצינורית, ך לא נראית הפרשה בולטת צהובה כמו אז. עד היום לא ברור לי אם בזמנו נדבקתי במחלה,ואם כן,האם המחלה לעולם לא חולפת וחוזרת לעיתים דחופות. האם אחרי שתיית אלכוהול או קיום יחסי מין טבעי שתהיה צריבה קלה. אציין כי הצריבה שאני חש כיום היא לא ברמה שמציקה לי בהטלת שתן או בשפיכה, ך האם זה תופעה שכיחה צריבה קלה רנדומלית. אשמח לכל תגובה בנושא. ג'ון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008ניתן לבדוק בבדיקה פשוטה ביותר של השתן אם אתה נושא חיידקי זיבה.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)