מיואשת מקונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מקונדילומה
    מיטל
    01/07/2008

לדר" וקסלר שלום רב, אובחנה אצלי קונדילומה ולאחר שנוסה טיפול בקירור (ללא הצלחה משמעותית ) הרופאה רשמה לי משחת אלדרה. לאחר 3 ימים ששמתי את המשחה להפתעתי נעלמו היבלות כמעט כולן אך נותרו כמה עקשניות קטנטנות. שבוע לאחר מכן שמתי את המשחה פעם נוספת(ע"פ המלצת הרופאה-שלושה ימים ברציפות ולאחר מכן להפסיק לשבוע) ולתדהמתי כל היבלות שנעלמו הופיעו שוב ! בדיוק באותן מקומות שהיו קודם לכן ובנוסף התפתחה דלקת במקום(הכל אדמדם ומגרד נורא ויש הפרשה לבנה). שאלתי היא האם שימוש נוסף במשחה יכול לגרום לחזרת היבלות שוב??? זה לא אמור לעשות את הפעולה ההפוכה? ומה לעשות עכשיו? להמשיך להשתמש? לפנות לטיפול אחר?האם לייזר טוב במקרה שהיבלות ממש קטנטנות?אני כבר 3 חודשים סובלת מהיבלות האלה... מה אפקטיבי,זה בלתי נסבל המצב הזה.... והתור לרופאה הוא עוד חודש! האם אתה מקבל לקוחות של כללית? בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מקונדילומה

הוספת תגובה

• טיפול יעיל

מוטי
    01/07/2008

היי אני ביצעתי היום לייזר, נמצאו אצלי גם יבלות קטנות הבנתי שזה הטיפול הכי טוב אני ממליץ לך לבצע את זה גם תבקשי מרופא העור שלך הפניה לטיפול בלייזר זה אומנם צורב קצת אחרי הטיפול אבל אחרי שבועיים לפי דברי הרופא זה יעבור שווה נסיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    01/07/2008

אשמח לעזור לך באמצעות טיפול יעיל עד החלמה מהמחלה. איני עובד עם קופ"ח.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו