כמה זמן אחרי להיבדק לגילוי כל המחל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן אחרי להיבדק לגילוי כל המחל
    תודה
    07/07/2008

כמה זמן צריך לחלוף מאז קיום יחסי המין המדאיגים, כדי לגלות את כל מחלות המין האפשריות. הבנתי ש- HIV צריך לעבור 3 חודשים עד שאפשר לדעת בודאות, זה נכון? חלק מהאנשים אומרים חודשיים? מה לגבי מחלות מין אחרות, זה מאוד חשוב גם. הרפס, עגבת, ועוד שאר מחלות המין האפשריות - האם צריך לחכות גם כל כך הרבה זמן או אפשר לפני? היה לי מפגש מיני עם פרטנר שיש סיכוי גבוה שיש לו מחלת מין כלשהי. אני פשוט רוצה להיות שקט, כי אני סטרייט (זה היה חד פעמי לראות מה זה), ואני לא רוצה להדביק את בת הזוג שלי בשום דבר, גם מחלות מין שאנחנו לא מודעים אליהן כמו שאנו מודעים לאיידס. בבקשה תענו לי מהר, המון תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות למחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    07/07/2008

תוכל לקרוא באתר שלי כתבה מפורטת על כל מחלות המין וזמנים שלהם. התשובה ארוכה ולכן סלח לי שאני מפנה אותך לאתר.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
    טיפול לייזר בקונדילומה
    ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל לא כתוב אחרי כמה זמן להיב

תודה
    07/07/2008

קראתי באתר, אבל לא מצאתי שכתוב כמה זמן אחרי המגע צריך להיבדק. אם תוכל לכתוב לי כאן אודה לך. האם כדי לבדוק HIV צריך לחכות 3 חודשים או פחות? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HIV

ד``ר שרגא וקסלר
    09/07/2008

לבדיקה מהימנה של HIV יש להמתין 3 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה זמן לגבי המחלות האחרות?

תודה
    10/07/2008

תודה רבה, תוכל בבקשה לכתוב לי כמה זמן צריך לחכות עד שנבדקים למחלות האחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    10/07/2008

התשובה לשאלתך ארוכה מאד והויא מפורטת כולה בכתבה באתר שלי הרשום כאן למטה. הקלק באתר בדיקות למחלות מין.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
    טיפול לייזר בקונדילומה
    ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו