המשך - כמה זמן אחרי להיבדק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך - כמה זמן אחרי להיבדק
    תודה
    07/07/2008

בהמשך להודעה הקודמת בקשר לכמה זמן אחרי המגע אני צריך להיבדק: רציתי גם לשאול אם בכל קופת חולים אני יכול להיבדק גם לגילוי מחלות מין אחרות ולא רק HIV. ואם כן, אז בבקשה תכתבו לי את כל שמות מחלות המין שאני צריך לבקש בדיקה לגביהן. כלומר, איזה מחלות מין אפשריות? אם לא אז אנא כתבו לי איפה אני יכול להיבדק? פשוט גיליתי רק אחר כך שהפרנטר היה מאוד מאוד פעיל (זונה - אבל לא ידעתי) עם המון אנשים והסיכוי שיש לו מחלות הוא מאוד גבוה. הייתי עם קונדום, אבל היה לי חתכים קטנים בידיים ונגענו המון אחד בשני ואני די בטוח שהיה לו מגע עם מישהו אחר לפני שהייתי איתו והוא לא התקלח ולא שטף ידיים. ואני נגעתי בו גם בישבן והוא מצץ לי את הביצים ונגע לי בביצים שכמובן לא מכוסים בקונדום. ואני ליקקתי לו גם מקומות אינטימיים (לא מצצתי לו). בקיצור, הוא יכול להיות עם המון מחלות ואני בסרטים שלמים. אני רוצה לדעת בוודאות שאני נקי ולמדתי את הלקח בענק. אני רק לא רוצה להדביק את הבת זוג שלי בכלום. לא הייתי עם אף אחת מאז. חשוב לי לדעת את שמות כל המחלות מין הקיימות, איפה אני יכול להיבדק ותוך כמה זמן אני צריך להיבדק. שוב תודה, זה חשוב לי מאוד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך - כמה זמן אחרי להיבדק

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    09/07/2008

מפאת אורך התשובה אני ממליץ להכנס לאתר שלי ושם לקרוא על כל מחלות המין ועל הבדיקות שלהן.
    אשמח לעזור.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו