טיפול מניעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מניעתי
    ברק
    09/07/2008

שלום, לפני כארבעה חודשים הייתי אצל ד"ר סרג גרדשטיין לבדיקת Combo (שנימצאה תקינה). בנוסף לבדיקה, הרופא נתן לי ארבעה כדורי אנטיביוטיקה למניעה לגבי מחלות אחרות. ברצוני לישאול, אילו מחלות כדורים אילו מונעים? האם אחרי הזמן שחלף ללא סימנים מיוחדים אני יכול להיות שקט (בהיתחשב שאני מחוסן להפטיטיס a + b וביצעתי בדיקת HIV של משרד הבריאות אחרי יותר משלושה חודשים מרגע החשיפה). רציתי רק לציין עוד שהחשיפה היתה אוראלית בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול מניעתי

הוספת תגובה

• טיפול מניעתי

ד''ר סרג' גרדשטיין
    09/07/2008

שלום רב,

בדיקת הELISA ל HIV תקפה ב 100% אם עברו חודשיים מרגע המגע על כן אתה יכול להיות רגוע .
    הטיפול האנטיביוטי המונע מכוון לזיהומים חיידקיים בשופכה ובעיקר זיבה וכלמידיה , אך מדובר בטיפול רחב טווח שגם מונע זיהום בחיידקים לא ספציפיים אחרים.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הטיפול מונע דם סיפיליס?

ברק
    10/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו