טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמממ לחבר שלי התגלה החידק אורופלזמה ומאחר ואני עשיתי בדיקות לפני כמה חדושים ולא התגלה אצלי שום דבר האם הוא יכל לקבל את זה לא כתוצאה מיחסי מין ואם לא אז יכול להיות שגם לי יש את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השאלה אם אכן בדקו אצלך נוכחות של אוראפלסמה באופן ספציפי? בכל מיקרה ניתן לשער שגם את נשאית של אותו חיידק כעת והייתי ממליץ לכם לקבל שניכם טיפול בו זמנית על מנת לא להכנס למעגל קסמים של הדבקה הדדית. אגב מדובר בזיהום שהשלכותו הבריאותיות מעטות שלא כמו זיבה או כלמידיה...
בברכה. ד"ר גרדשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד