שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    גלילילילי
    14/07/2008

שלום רב, לפני כשבוע הייתי אצל רופא נשים שעשה לי משטח וגינלי ולהלן התוצאות: שם הבדיקה Genital culture p ממצא תהליך Vagina:‎מקום לקיחה REMARKS MICRO הערות להזמנה REMARKS MICRO Gram neg bacilli Genital culture Candida albicans Fungal culture הערה לרגישות תשובה רגישות אנטיביוטיקה חיידק 0 Candida albicans מה זה אומר??? (אגב הספרה 0 הייתה מתחת למילה "תשובה"). יש לציין כי אין לי גירודים כלשהם והלכתי לבדיקה כי לפני חודשיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים, ולא משום שהיה לי תסמין למחלת מין כלשהי... אשמח אם תענו לי בהקדם כי אני מאוד מוטרדת... תודה רבה! גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• קנדידה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/07/2008

פרוש התשובה שבתרבית צמחה פטרית קנדידה אלביקנס. 0 פרושו שלא נבדקה רגישות לאנטיביוטיקה משום שאעין טיפול אנטיביוטי לקנדידה אלא טיפול אנטי מיקוטי.
    תרבית זאת אינה בודקת את מרבית מחלות המין.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גלילילילי
    16/07/2008

התייעצתי עם הרופא שלי והוא יעץ לי להחדיר נר אגיסטן וכך עשיתי- האם זה בסדר? ומה זה אומר שהתרבית אינה בודקת את רוב מחלות המין? האם עליי לבקש בדיקות נוספות? סיפרתי לו את המקרה והוא עשה לי את הבדיקה הזו+ בדיקת צוואר הרחם, אזיה עוד בדיקות עליי לעבור ומדוע הוא לא עשה לי אותן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד``ר שרגא וקסלר
    20/07/2008

אגיסטן נחשב לרוב טיפול נכון. אני מקווה עבורך שהאגיסטן היה יעיל.
    חלק מהחיידקים וכל הנגיפים אינם גדלים בתרבית.
    על מחלות מין והבדיקות שלהן תוכלי לקרוא באתר שלי.
    "הקליקי בדיקות למחלות מין".

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו