יובש או פטרייה או משהו אחר? מבולבל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש או פטרייה או משהו אחר? מבולבל.
    אוהד
    21/07/2008

שלום רב, כבר מספר ימים אני סובל ממה שנראה ומרגיש כמו יובש באיבר המין, אבל אני לא בטוח... כשהפין במצב מנוחה הכיפה פשוט נראית אדמדמה, וכשהוא בזקפה אני רואה שהעור מעט לבן יותר ומעט מחוספס, פשוט מרגיש כמו עור יבש בכל חלק אחר של הגוף.. איני רואה פצעים לחים או פתוחים או מוגלה או כל מיני דברים כאלה שקראתי כאן לפני שכתבתי הודעה זו הבעיה מפריעה מכיון שהעור שורף לי ומעט מגרד כשהוא מתחכך בתחתונים או (וכמובן שאני מעדיף לא לקיים יחסי מין).. יש לציין שאני לא סובל מהפרשה כלשהי או צריבה במתן שתן או בפליטת הזרע, והבעיה נראית חיצונית, כמו כן אם אני מסתובב עירום ללא חיכוך איבר המין אני לא מרגיש כמעט את הבעיה. עוד רקע... אני מקיים יחסי מין עם פרטנרית קבועה כבר 7 חודשים, היא סבלה בעבר מפטריה וטופלה בכל מיני דברים שאיני יודע לנקוב בשמם. כמו כן ניסיתי למרוח על הפין קרם לחות רגיל אבל לא נראה שזה משפיע כרגע... האם יכול להיות שפשוט נדבקתי בפטריה? האם הסימפטומים שהצגתי מתאימים לתיאור של פטרייה? ואם כן מה כדאי למרוח? כרגע די נבוך ללכת להיבדק אז אודה מאוד על חוות דעתך... אוהד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה?

ד``ר שרגא וקסלר
    21/07/2008

יתכן פטריה ויתכן פרזיט כמו טריכומונס ויתכנו עוד דברים. אשמח לעזור יותר אך זה מחייב בדיקה.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

אוהד
    21/07/2008

אם לא מדובר בפטריה ואני אנסה להשתמש במשחה נגד פטריות... זה יכול להזיק? כלומר אני כרגע מעדיף לראות אם טיפול בפטרייה עוזר ואם לא, אלך להיבדק... ועל איזה תכשיר אתה ממליץ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש

ד``ר שרגא וקסלר
    22/07/2008

נסה קרם כמו טבעדרם או קומגיס הדורשים מרשם רופא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו