מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפיליסאלמוני24/07/2008
כמה שאלות.. קודם כל האם סיפיליס יכול לעבור רק במגע מיני או שגם דרך מגבות ביגוד וכדומה? אם לא.. אז האם במגע מיני ממש קל הוא יכול לעבור? או שרק בעת חדירה? ועכשיו על הבעיה שלי לפני שלושה שבועות בערך יצא לי פצע על איבר המין אני לא זוכר אם זה היה שלפוחיות או מוגלתי אבל הוא ממש כאב וגירד והציק במשך הזמן יצאו עוד כמה פצעים בודדים חלקם היו שלפוחיות נורא קטנות חלקם היו פצעים מוגלתיים עם נפיחות והם לא כאבו כמו הראשון הייתי במיון ואבחן אותי רופא עור ומין ואמר שיש לי סיפיליס שאלתי אותו כמה זה בטוח הוא אמר 90 אחוז השאלה שלי האם הפצעים האלה באמת ניראים כמו סיפיליס והאם הוא יכול לקבוע שיש לי סיפיליס רק מלהסתכל כי הבנתי שהמחלה נקראת גם "החקיין הגדול" ועוד שאלה אם שכבתי עם מישהי אחרי שיצאו הפצעים וזה אכן סיפיליס היא בטוח נדבקה או שזה רק סיכוי גבוהה שכן? תודה רבה רבה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפיליס
ד``ר שרגא וקסלר24/07/2008האם סיפיליס יכול לעבור רק במגע מיני?
כן
האם במגע מיני ממש קל הוא יכול לעבור?
כן
האם עשית בדיקת דם ושתן לסיפליס?
היא בטוח נדבקה או שזה רק סיכוי גבוהה שכן?
סיכוי קטן.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפיליס
אלמוני24/07/2008"סיכוי קטן" סיכוי קטן שהיא נדבקה?? האם כל מה שתיארתי והנגעים שתיארתי ניראים כמו סיפיליס? ולא הבנתי...האם חייבת חדירה כדי להידבק במחלה או שממגע עורי של שני איברי המין אפשר גם להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפיליס
ד``ר שרגא וקסלר25/07/2008לפי התיאור לא נראה כסיפליס אבל...
אין תחליף למראה עינים לביצוע אבחנה.
למה שלא תעשה בדיקהת דם ושתן כדי לדעת? ולא להישאר ברמת הניחוש.
לא חייבת להיות חדירה על מנת להדבק.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)