חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות
    טו
    02/08/2008

ד"ר אנחנו חיים במרכז הארץ בשכונה של עולים חדשים התחברתי מאוד עם שכנה ממולי ואני עוזרת לה לי יש ילד בן 10 וגם לה הילדים משחקים כל היום תופסת מכות מחבואים כדורגל באחת השיחות שלנו בשבוע שעבר היא סיפרה לי שהבן שלה מאומץ ונושא נגיף האיידס מאז אני לא ישנה מלאה בחששות הילד בעקבות מכות אוו משחק עם הילד השני בא מדמם או עם שריטות האם אפשר להדבק בדרך זו האם ארעו מקרים כאלה בעבר והאם צריך כמות דם משמעותית בשביל להידבק או מספיקה שריטה ומה לעשות לפני יומים שני הילדים רכבו יחד באופנים נפלו ונפצעו ברגלים ירד להם דם והם הלכו ושיחקו כדורגל מאז אני לא ישנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

• HIV

ד``ר שרגא וקסלר
    04/08/2008

יש סיכון מוגבר להדבק ב HIV כאשר יש מגע הדוק, במיוחד כשיש פצעים פתוחים עם נשא נגיפים אלו.
    סתם במשחקי שכונה כולל למשל כדור סל[ואני מביא דוגמא אמיתית מליגת ה NBA, שם היה שחקן נשא HIV] הסיכון שואף לאפס.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו