עזרהה ! בקשר למחלות מין , דחווףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהה ! בקשר למחלות מין , דחווףף
    גבי
    02/08/2008

לפני שבוע בערך , אני וחברים שלי הלכנו ליד הבית שלי , פתאום ראינו על המדרכה קונדום .. הקונדום היה בתוך עטיפה סגורה , והקונדום היה מקופל , זה היה נראה כמו כל קונדום רגיל , רק שהעטיפה הייתה מגורדת קצת , והקונדום היה של דורקס .. בקיצור הלכנו לאיזה בצפר אחד , ומדדתי את הקונדום .. פשוט העמדתי את איבר המין שלי ושמתי את הקונדום .. הקונדום היה מקופל , והכל היה רגיל , וזאת לא הפעם הראשונה שאני רואה קונדום ! סתם התחשק לי למדוד אותו , אז העמדתי את איבר מיני , ופשוט הלבשתי את הקונדום , לא הלבשתי כמו בלון , אלא גילגלתי את הקונדום על הזין קיצור הבנתם ..... בקיצור לפני כמה ימים , נכנסתי למקלחת וראיתי על הביצים שלי, שני כתמים אדומים .... ובדקתי היום שוב ויש לי את זה עדיין ..... יכול להיות שמישהו השתמש לפניכן בקונדום ?? העטיפה הייתה סגוורהה והקונדום היה מקופלל ! יכול להיות שאני אלרגי לסוג הקונדום ?? אני בן 15 , ואין לי תעודת זהות , אני יכול ללכת לרופא בלי הורים ? ואני רשום במכבי . בקיצור , מה אני עושה ? תביאו לי תסמונות של כל מיני מחלות , האם יש תסמונת של איזשהי מחלה : כתמים אדומים על האשכים ? ד"א : לא יכול להיות שעקצו אותי יטושים בביצים .. לא מגרד לי שם בכלל .... תודה .... שבת שלום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדום

ד``ר שרגא וקסלר
    04/08/2008

תוכל להגיע באופן דיסקרטי ובלתי מדווח לבדיקה.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו