hpv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hpv
    אסף
    05/08/2008

שלום אני נמצא עם בת זוג כשנה וחצי (עם הפסקה אחת באמצע) לאחרונה התחילו לה הפרשות ,לאחר בדיקה נמצא אצלה HPV מסוג 52 וגם סוג של פטריה כלשהי וכעת גם יצאו לה פצעים באיזור האינטימי. 1. האם יתכן שהיא נדבקה ממני לאחר שנה וחצי (אני לא הייתי עם בת זוג אחרת בתקופה הזאת) ? כלומר האם יכול להיות שזה התפרץ רק עכשיו? 2. האם גם אצלי צפוי שיופיעו פצעים? (עד עכשיו לא היו לי שום סימנים של מחלות מין כלשהם ) 3.האם אני צריך לגשת לרופא לבדיקה,ואם יש בדיקות לגברים בעניין? 4.לגבי עתיד - נניח וזה היה ממני - כמה זמן יכולה להימשך סכנה שאדביק מישהי? תודה על זמנכם וסליחה על שאילות הרבות - כמעט ואין מידע באינטרנט על סוג הווירוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hpv

הוספת תגובה

• HPV

ד``ר שרגא וקסלר
    05/08/2008

1. האם יתכן שהיא נדבקה ממני לאחר שנה וחצי (אני לא הייתי עם בת זוג אחרת בתקופה הזאת) ?
    כלומר האם יכול להיות שזה התפרץ רק עכשיו?
    כן

2. האם גם אצלי צפוי שיופיעו פצעים? (עד עכשיו לא היו לי שום סימנים של מחלות מין כלשהם )
    יתכן

3.האם אני צריך לגשת לרופא לבדיקה,ואם יש בדיקות לגברים בעניין?
    ממליץ קולפוסקופיה מקיפה לך לכל אברי המין פי הטבעת והפה.

4.לגבי עתיד - נניח וזה היה ממני - כמה זמן יכולה להימשך סכנה שאדביק מישהי?
    רק לאחר הבדיקה כולל PCR אפשר להשיב לשאלתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו