מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי ומה עלי לעשות???לחוץ בחו"ל08/08/2008
לפני 4 חודשים עייתי אצל נערת ליווי. השתמשנו בקונדום חוץ מכמה שניות שהיא ירדה לי. כשסיימנו הבחנתי שהקונדום פתוח יותר ממה שהוא היה. אחרי עשרה ימים הרגשתי כאבים וצריבה באיבר המין ולא רק במתן שתן.לא היו לי הפרשות. הלכתי לרופא והוא אמר לי שהוא לא יודע מה זה ושיש לי דם בשתן. עשיתי יום למחרת בדיקות במרפאת לוינסקי והכל יצר שלילי. (לא עשיתי HIV כי זה היה מוקדם) מאז חלפו הכאבים מעצמם. וחזרו לי אחרי חודש וחצי לכמה ימים. ועכשיו אחרי עוד חודש וחצי הם חזרו שוב. הפעם יש גם הפרשה שקופה ודביקה בלי ריח רע לפני ואחרי שאני משתין. אני שוהה כרגע בחו"ל בטיול. הלכתי כאן ל2 רופאים שלא יודעים מה יש לי. ושבוע שעבר היה לי דם בשתן(לא נראה לעין אלא בבדיקה) כל השבוע? מה יש לי? מה עלי לעשות? אני חוזר לארץ רק עוד חודש וחצי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין09/08/2008שלום רב,
התלונות שלך כמו גם אופן ההדבקה מתאימים לדלקת בשופכה מחיידקים כגון זיבה אך יותר סביר כלמידיה. איני יודע אם ביצעו לך בדיקות ספציפיות למחלו אילה במרפאת לוינסקי אך יש פיספוסים ולדעתי כדאי שתיקח טיפול אנטיביוטי מתאים .
הייתי מציע לך טיפול ב AZITHROMYCIN 1 גרם חד פעמי או DOXYLLIN 100 מ"ג פעם ביום במשך 10 ימים.
בכל מיקרה עם חזרתך ארצה כדאי לבדוק שוב למחוללים שהזכרתי , גם אם התלונות חלפו.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות על מה הלאה?
לחוץ בחו"ל11/08/2008האם אני יכול לחכות עם זה עד שאני חוזר לארץ?(בעוד חודש) או איך אני יכול לעשות את זה פה? (במידה וידוע לך) איך אני משיג מרשם? והאם בעתיד זה דבר שגורם לפגיעה בפוריות? thank you!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)