מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להידבקות בקונדילומהאלמוני10/08/2008
היי, אני גבר בן 29, תמיד הייתי עם בת זוג קבועה. לאחרונה לא הייתי במצב זה ובאתי במגע מיני עם מספר מועט של נשים- 3. האחרונה מבינהן, לקראת סוף המגע, שמתי לב לרקמת צלקת מעל הפות. כאשר שאלתי אותה במה מדובר לאחר מכן, היא אמרה שזו הייתה קונדילומה אבל היא טופלה בלייזר, ולכן הכל בסדר. כמובן שאני חושש מאוד שנדבקתי, למרות שאכן היה מדובר ברקמת צלקת ולא בפצע אקטיבי. אני כמובן ללא סימנים כלשהם, אך מדובר בתקופה של כמה ימים בודדים. השתמשתי בקונדום לאורך כל המגע, אולם אני יודע שבמקרים של קונדילומה, גם מגע עורי מדבק. אני מעוניין להיבדק בבדיקה מקפת (גם בתשלום, אפילו אם יקר) של מחלות מין, כולל קונדילומה שאני יודע שהיא יקרה. ואשמח לחוות דעתך לרמת סבירות ההידבקות. בתודה מראש אלמוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר10/08/2008הסכוי להדבקות בכל מגע מיני 25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל...
אלמוני10/08/2008היכן אפשר להיבדק בPCR רלוונטית, או בדיקה אחרת היכולה לאבחן הידבקות. אנני מעוניין להדביק אחרים, ולכן רוצה להיבדק. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר14/08/2008תוכל להתקשר לאחת ממזכירותי בימים א'-ה' משעה 09:00
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר14/08/2008סבירות הדבקות במגע בודד היא 25%.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)