חשש להידבקות בקונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להידבקות בקונדילומה
    אלמוני
    10/08/2008

היי, אני גבר בן 29, תמיד הייתי עם בת זוג קבועה. לאחרונה לא הייתי במצב זה ובאתי במגע מיני עם מספר מועט של נשים- 3. האחרונה מבינהן, לקראת סוף המגע, שמתי לב לרקמת צלקת מעל הפות. כאשר שאלתי אותה במה מדובר לאחר מכן, היא אמרה שזו הייתה קונדילומה אבל היא טופלה בלייזר, ולכן הכל בסדר. כמובן שאני חושש מאוד שנדבקתי, למרות שאכן היה מדובר ברקמת צלקת ולא בפצע אקטיבי. אני כמובן ללא סימנים כלשהם, אך מדובר בתקופה של כמה ימים בודדים. השתמשתי בקונדום לאורך כל המגע, אולם אני יודע שבמקרים של קונדילומה, גם מגע עורי מדבק. אני מעוניין להיבדק בבדיקה מקפת (גם בתשלום, אפילו אם יקר) של מחלות מין, כולל קונדילומה שאני יודע שהיא יקרה. ואשמח לחוות דעתך לרמת סבירות ההידבקות. בתודה מראש אלמוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להידבקות בקונדילומה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    10/08/2008

הסכוי להדבקות בכל מגע מיני 25%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אבל...

אלמוני
    10/08/2008

היכן אפשר להיבדק בPCR רלוונטית, או בדיקה אחרת היכולה לאבחן הידבקות. אנני מעוניין להדביק אחרים, ולכן רוצה להיבדק. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    14/08/2008

תוכל להתקשר לאחת ממזכירותי בימים א'-ה' משעה 09:00

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    14/08/2008

סבירות הדבקות במגע בודד היא 25%.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
    03-6956867
    052-2453662

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו